Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κερδίζει σήμερα ο ΠΑΟ

Με την ώθηση 60.000 φιλάθλων του ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την Κοπεγχάγη και θα μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Κατσουράνης μάλλον θα πάει στα μετόπισθεν, η απουσία του Γκοβού είναι σημαντική αλλά πέραν της νίκης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα

Χθες, στα πρώτα 8 παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής σημειώθηκε μόνο μια ισοπαλία, συγκυριακά αυτή που είχαμε προβλέψει στο στοίχημα. Άγιαξ-Μίλαν 1-1 με τους Ιταλούς
να παίζουν σαν την παλιά φρουρά του Ναπολέοντα που πεθαίνει αλλά δεν παραδίδεται ποτέ. Η κλάση τους φτάνει για να παίρνουν αποτελέσματα κι όταν το ματς στραβώσει. Πήγαν και να το πάρουν στο τέλος.

Πηγαίνοντας σε μια πιο γήινη ομάδα ο Ιμπραϊμοβιτς αναδεικνύεται πάλι σε ηγέτη.

Στο άλλο ματς όμως δεν δικαιωθήκαμε καθώς η Βασιλεία δεν κράτησε το 1-0 υπέρ της. Ο Σβαινστάιγκερ ισοφάρισε με πέναλτι και έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς στο 89΄. Σίγουρα «αδικημένη» από το αποτέλεσμα οι Ελβετοί καθώς έκαναν τις φάσεις να πάρουν το ματς.

Η Ρεάλ του Μουρίνιο κέρδισε 0-1 την Οσέρ, με το θέαμα όμως που προσφέρει δεν θα κερδίσει ούτε ένα νέο θαυμαστή. Οι Ρωμαίοι κέρδισαν 2-1 την Κλουζ, η Τσέλσι 2-0 τη Μαρσέιγ, η Σπαρτάκ Μόσχας 3-0 τη Ζϊλινα. Και τέλος είχαμε δύο μεγάλα διπλά: της Σαχτάρ 0-3 τη Μπράγκα και της Άρσεναλ 1-3 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, σε ένα 90λεπτο με τρία πέναλτι.

Έτσι τα ποδοσφαιρικά κλαμπ, Chelsea FC, FC Spartak Moskva, Arsenal FC, FC Shakhtar Donetsk, Real Madrid CF και FC Bayern München πήγαν στους 6 πόντους και λογικά θα τους δούμε και στην επόμενη φάση.

Επιστρέφουμε στα υπόλοιπα σημερινά δρώμενα: η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός με τη Ρούμπιν Καζάν, η Ίντερ υποδέχεται τη Βέρντερ, η Τότεναμ την Τβέντε, οι Ρέιντζερς την Μπουρσασπότ και η Σάλκε τη Μπενφίκα.. Η Λυών παίζει στο Ισραήλ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ τελευταίο και καλύτερο αναμένεται το παιχνίδι στο Μεστάγια μεταξύ Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το μικρό χθεσινό ταμείο, μπαίνουμε δυναμικά σήμερα στο στοίχημα με 5 επιλογές: 3 άσσους και 2 over. Η πεντάδα ανεβαίνει στο 21.10, παίζουμε και δελτίο με ζητούμενα, στηρίγματα τα μονά αποδεκτά:

ΠΑΟ-Κοπεγχάγη 1 στο 1.80
Τότεναμ-Τβέντε 1 στο 1.65
Ρέιντζερς-Μπούρσασπορ 1 στο 1.90
Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης over 2.5 goal στο 1.70
Βαλένθια –Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ over 2.5 goal στο 2.20

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/?p=63855

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου