Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας Σέρβος εις τας Σέρρας, ο μόνος πρώτος Ηρακλής και το τηλεφώνημα στα Τρίκαλα

Ο Ηρακλής πήρε το όπλο του και με μια ροπαλιά κέρδισε 1-0 τη Λερναία Λάρισα και φιγουράρει μόνος  πρώτος. Σε μεγάλη φόρμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριερας του. Η πόρτα της Εθνικής, μάλλον θα γίνει λεωφόρος για τον πάλαι ποτέ Δημητράκη.
Στην Κρήτη ο Εργοτέλης κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη και στην Καβάλα ο ΠΑΟ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) λόγω Σισσέ, για δεύτερη σερί χρονιά. Μιας πεντάρας, μύρια έπονται

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τας Σέρρας 0-1, με σκόρερ τον Πάντελιτς. Η μη βιασύνη του στο τετ α τετ δείχνει γκολτζή ολκής. Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Άρη μς 1-0, ο οποίος λύγισε από την λειψανδρία και την κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης κόντρα στην Φορλανοπαρέα. Η Κέρκυρα κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο και δείχνει ότι φέτος ήρθε για να μείνει. Βαρέθηκε να κάνει το ασανσέρ στις κατηγορίες φαίνεται.
Ο ΠΑΟΚ κόλλλησε στο 1-1 με τον αξιόμαχο Ολυμπιακό Βόλου και στο τελευταίο ματς της ημέρας η ΑΕΚ με 2 γκολ στο τελευταίο 10 λεπτο ισοφάρισε σε 2-2 τους εξαιρετικούς Αρκάδες.
Η είδηση όμως της ημέρας προέρχεται από την football league (Β΄εθνική για να συνεννοούμαστε). Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι δέχτηκε κρούση για δωροδοκία από παράγοντα του Λεβαδειακού λίγο πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι. Του υποσχέθηκαν 30 χιλιάρικα και μεταγραφή στην Α΄Εθνική. Not bad at all !!
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=62459

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου