Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Van cleef & Hermes...

Μεγάλη συζήτηση έχει πυροδοτήσει ο ανασχηματισμός με αφορμή το κολιέ της κυρίας Φώφης Γεννηματά και την τσάντα της κυρίας Αννας Νταλάρα, δύο αξεσουάρ που σφράγισαν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Πολλοί έψεξαν τη Φώφη ότι σε εποχή οικονομικής κρίσης αποφάσισε να ορκιστεί ως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας φορώντας κολιέ Van Cleef, πανομοιότυπο με εκείνο το οποίο έχει χαρακτηρίσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις δημοφιλούς και αειθαλούς παρουσιάστριας ειδήσεων.

Το κολιέ Van Cleef τιμολογείται περίπου στις 15.000 ευρώ. Συνεργάτις μου ωστόσο, αναγνωρισμένη ως ενσυνείδητη λάτρις του shopping και επιστήμων στα κοσμήματα και στα κοσμικά,
εξέφρασε επιφυλάξεις όταν είδε τη φωτογραφία της Φώφης σε μεγέθυνση 600% στην οθόνη του υπολογιστή. Το κολιέ της κυρίας Γεννηματάπου πέτυχε ως υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας και γι΄ αυτό αναβαθμίστηκε ως αναπληρώτρια στο υπουργείο Παιδείας για να «ξεμπλοκάρει» την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου - ενδέχεται να είναι faux ή έστω φτηνή απομίμηση Van Cleef. Ουδεμία αμφιβολία πάντως εξέφρασε η συνεργάτις μου για το απαστράπτoν χρυσό ρολόι της Φώφης, το οποίο εκτίμησε ότι ανήκει στη σειρά των ταπεινών Cartier.

***

Οσο για την πολυσυζητημένη τσάντα της κυρίας Νταλάρα, πολλοί θα ορκίζονταν ότι είναι Ηermes και μπορεί εύκολα να αποκτηθεί ακόμη και από μια μέση συνταξιούχο του ΙΚΑ αν αποταμιεύσει τις ετήσιες απολαβές της, δηλαδή περίπου 6.000 ευρώ. Η συνεργάτις μου ωστόσο θεωρεί περισσότερο πιθανό η τσάντα της Αννας να ανήκει σε φίρμα που αντιγράφει το στυλ Ηermes, και έτσι αποκλείεται να κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ. Η εκτίμηση αυτή προσδίδει νέα εγκυρότητα στις εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών, σύμφωνα με τις οποίες η Αννα επέλεξε μια φτηνή τσάντα για την ορκωμοσία για να μην προκαλέσει.
ΒΗΜΑτοδότης
http://nonews-news.blogspot.com/2010/09/van-cleef-hermes.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου