Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Τοροσίδης, …Τριποντίδης

Έβαλε τα τρία ποντάκια στο σακούλι η Εθνική, κερδίζοντας με 1-0 τη Λετονία.
Εκπληκτικό γκολ του Τόρο μετά από οριζόντια κούρσα από δεξιά και προς το κέντρο, έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ντρίπλα, μαγικό ένα δύο με Κατσούρ, αριστερό εσωτερικό σουτ, άπιαστο και βραζιλιάνικο. Εκτός από το γκολ ο Τοροσίδης ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, από κοντά Νίνης Παπασταθόπουλος και Κατσουράνης

Βελτιωμένη η Εθνική, με τον Σάντος να θέλει να αφήσει το στίγμα του, καθιερώνοντας Παπασταθόπουλο, Νίνη, Μήτρογλου, Τζαβέλλα. Έριξε και τον Φετφά στα βαθιά, ο οποίος πρόλαβε να κάνει κανά δύο τσαλίμια, δεν ανάλωσε και τον Σάλπι κρατώντας τον για την Τρίτη φρέσκο.
Πολύ πιο εύκολα λοιπόν από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε η Εθνική. Η μεγάλη μέρα του Τοροσίδη και η παθητικότητα των Λετονών δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα του Σάντος. Είχε και τις φάσεις για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.
Επιθετικό ποδόσφαιρο κατά μεγάλα διαστήματα η Εθνική και δίκαιη η πρώτη νίκη, στην 100η συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη με το εθνόσημο.
Πλάνο επίθεσης υπήρχε, αμυντικά σοβαρή παρουσιάσθηκε, όλα καλά και ανθηρά. Αν κερδίσει και την Τρίτη το Ισραήλ βάζει πλώρη για τα τελικά.
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (89’ Καφές), Νίνης (82’ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (78’ Σαλπιγγίδης)
Λετονία: Βάνινς, Κλάβα, Γκορκς, Ιβάνοφς, Ζίρνις, Κάουνα, Λάιζανς (83’ Περεπλότκινς), Αστάγιεφς, Ρούμπινς (66′ Ζιγκάγεφς), Ρούντνεβς (74′ Κάρλσονς), Βερπακόφσκις
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=65502

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου