Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Έξι χρόνια χωρίς τηλεόραση - εντυπώσεις

Ήταν Σεπτέμβρης 2004 όταν αποφάσισα να σταματήσω να έχω τηλεόραση στο σπίτι από τη στιγμή που τα σκουπίδια αποτελούσαν το 90% του προγράμματος , η «ενημέρωση» είχε μεταβληθεί σε χοντροκομμένη προπαγάνδα τύπου Γκαίμπελς (σήμερα χρησιμοποιούν τον όρο επικοινωνία) και τα απειροελάχιστα αξιόλογα προγράμματα δεν δικαιολογούσαν τη ύπαρξή της στο σαλόνι μου.

Ποια ήταν η συνέχεια? Εάν εξαιρέσουμε ένα μικρό σύνδρομο στέρησης διάρκειας 15 ημερών ξεπεράσαμε την εξάρτησή μας σχετικά εύκολα. Αποτελέσματα?

Ενημέρωση από το διαδίκτυο , το οποίο μεν έχει πολλά σκουπίδια ΟΜΩΣ έχει κάποιος τη δυνατότητα να κάνει ελεύθερα την έρευνα του σε αντίθεση με την τηλεοπτική ενημέρωση η οποία έρχεται έτοιμη «γαρνιρισμένη» στο πιάτο.


Διαβάζουμε περισσότερο και οξύνουμε το νου μας περισσότερο ενώ αντίθετα όταν υπάρχει το τηλεχειριστήριο η κίνηση για άνοιγμα της τηλεόρασης γίνονταν μηχανικά.

Οι ατελείωτες χαμένες ώρες τηλεθέασης στο καναπέ σταμάτησαν και αυξήθηκε οι κοινωνικότητα μου , η ενασχόληση με άλλες δραστηριότητες και χόμπι.

Το μόνο που μου έλλειψε λίγο ήταν κάποιοι αγώνες αλλά και για αυτό υπάρχει λύση τα sports bar όπου μπορώ να τα δω με τους φίλους μου.

Θα σας συνιστούσα σε όλους σας να πράξετε το ίδιο. ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, θα βελτιώσετε τη ζωή σας σε πολλούς τομείς.

Το κυριώτερο….με δεδομένο ότι η τηλεόραση αποτελεί το ΝΟ1 εργαλείο της Νέας Τάξης η απομάκρυνση του αποτελεί ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Πρώτα θα εξαφανίσουμε τα εργαλεία των νταβάδων και μετά τους ίδιους.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!
http://newdimensioncosmos.wordpress.com/2010/10/10/%CE%B5%CE%BE%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B5/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου