Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν αντέχουν την υπερτιμολόγηση

Είπα, μέρες που είναι, να μην επαναλαμβάνω το προφανές, αλλά αφού ο ανώνυμος οπαδός της επιδότησης και της ζητιανιάς το θέλει, ορίστε:

«Τσάμπα» ήλιο έχει και η Ισπανία. Και σοσιαλιστή Πρωθυπουργό. Ο σοσιαλιστής και ο τσάμπα ήλιος πέρασαν ένα νόμο, το 2007, που επιδοτούσε το ηλιακό ρεύμα, 10 φορές πιο ακριβά από το συμβατικό. Σαν του Σοσιαλιστή Γιωργάκη! Το €35/MWhr που πληρώνουμε €400/MWhr.

Έβαλε ο κόσμος στην Ισπανία τα λεφτουδάκια του και τώρα, που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ο κόσμος μένει με τα φ/β στο χέρι, και από «Επενδυτές σε ΑΠΕ» τώρα βλέπουν την χρεωκοπία.
Και η Theolia στην Γαλλία στα όρια της χρεωκοπίας, και η Vestas κάτω, άντε ξύπνα! Πόσο αφελής μπορείς να είσαι; Η Ελλάδα του ΓΑΠ είναι από τις τελευταίες τους ελπίδες στην Ευρώπη. Μετά πάνε στον Τρίτο Κόσμο, μόνο που εκεί δεν ελέγχουν τις επιδοτήσεις από την ΕΕ, και ζορίζει.

Όλα αυτά τα «πράσινα» προϋποθέτουν εξαιρετικά πλούσιο καταναλωτή, και κορόϊδο φορολογούμενο. Και τα Πράσινα Δάνεια των Ελληνικών τραπεζών, λαμογιά είναι, θα το αφιερώσω το κομμάτι στον ανώνυμο πανέξυπνο που ενημερώνεται για τα Αμερικανικά ενεργειακά από το …Βήμα! Αν θες αμερικανική Σοσιαλιστική ενημέρωση διάβαζε ΝΥTimes. Ειδεμή WSJ (αλλά έχει συνδρομή – τα σοσιαλΗστικά είναι «δωρεάν»).

http://www.bloomberg.com/news/2010-10-18/spanish-solar-projects-on-brink-of-bankruptcy-as-subsidy-policies-founder.html

Ευχαριστώ τον Β.Ζ. που μου έστειλε το link αυτό, προχτές...
http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου