Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τρομοκρατία : Δεν είναι ούτε "επανάσταση" ούτε "αντίσταση" είναι το καμουφλαρισμένο "εκρηκτικό δέμα" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου 48ωρου τα οποία είναι λίγο -πολύ γνωστά σε όλους .Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρουμε ότι το "κερασάκι στην τούρτα" που προσεφέρθη δωρεάν και σε ικανές για ευρεία κατανάλωση ποσότητα, ήταν η εύρεση "εκρηκτικού δέματος" απο τις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Μέρκελ.Το "δέμα" αυτό είχε αποσταλεί απο την Ελλάδα στην καγκελαρία της Γερμανίας, ένω αυτό που προοριζόταν για τον Γάλλο πρόεδρο, είχε ήδη βρεθεί στην Αθήνα , ευτυχώς πριν ...ταξιδέψει.
Τα τηλεοπτικά δελτία είχαν συνεχώς αναφορές για δέματα που βρέθηκαν σε πρεσβείες , στο αεροδρόμιο ακόμα και για ένα που ανατινάχθηκε απο τις αστυνομικές υπηρεσίες στο προαύλιο της βουλής.
Πέρα απο τα εύλογα ερωτήματα και τις απορίες που προκύπτουν απο αυτή την "τυχαία" επανεμφάνιση της δήθεν made in Greece τρομοκρατίας,υπάρχουν δεκάδες σημεία που... αποδεικνύουν ότι η βλακεία είναι το βασικώτερο χαρακτηριστικό αυτών που σχεδιάζουν τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες.

Αν και το έχουμε γράψει δεκάδες φορές θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά.
Όλες μα όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Ελλάδα προέρχονταν απο αλητήριους δολοφόνους οι οποίοι εκτελούσαν πάντοτε τις εντολές των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
Ότι και να έχουν δηλώσει στο παρελθόν τα "αναλώσιμα τεμάχια" ή όπως συνηθίσαμε να λέμε οι "συλληφθέντες τρομοκράτες" δεν μας μπορούν να μας πείσουν ότι είναι "επαναστάτες" ή ένοπλοι "αντιεξουσιαστές".Στην καλύτερη περίπτωση επρόκειτο για στρατολογημένους ηλίθιους με δολοφονικά ένστικτα που είχαν μεταμφιέσει για προσωπικούς ψυχολογικούς τους λόγους αυτά τα ένστικτα σε ιδεολογικές αναγκαιότητες του "αγώνα".
Στην ουσία όλες αυτές οι συμμορίες της παραγωγής τρόμου αποτελούν τα καλοσχεδιασμένα "τάγματα εφόδου" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Είτε λοιπόν πρόκειται για κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα ,είτε για δολοφόνους με καλάσινικωφ, είτε για θρασύδειλους που βάζουν βόμβες σκοτώνοντας ανύποπτα παιδάκια,είτε για αλητήριους κατασκευαστές και διανομείς εκρηκτικών δεμάτων, ο παρανομαστής πάντοτε θα είναι ο ίδιος και θα περιγράφει μια μεταμφιεσμένη μορφή ενός διαχρονικού και διακομματικού παρακράτους.

Το ζητούμενο όμως τούτες τις μέρες δεν είναι η ανάλυση της προσωπικότητας των "τρομοκρατών", αλλά το πως τελικά η τρομοκρατία ,που είναι και το πιο έξυπνο εφεύρημα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", χρησιμοποιείται διαρκώς σαν πρόσχημα για την ανάπτυξη σε θεσμικό και τεχνικό επίπεδο, ενός παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου της ελευθερίας των ανθρώπων, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί θα αποτελέσει και την ασφαλή "έδρα" πάνω στην οποία θα "κάτσει" η πολυδιαφημισμένη "παγκόσμια κυβέρνηση".

Σκεφτείτε μόνο τι προκάλεσε η αιματηρή "τρομοκρατική επίθεση" στους δίδυμους πύργους.Θα μπορούσε άραγε να υπάρξει τέτοια άμβλυνση της έννοιας "ελευθερία" σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αν δεν υπήρχε η 11η του Σεπτέμβρη;
Φυσικά αυτός ο "νέος παγκόσμιος εχθρός" ήταν το πρόσχημα για την κατάληψη του Ιράκ και τον σφαγιασμό εκατοντάδων χιλιάδων αθώων συνανθρώπων μας.Η "τρομοκρατία" ήταν η αφορμή (και όχι η αιτία) να κατασκευαστούν τα σύγχρονα στρατόπεδα εξόντωσης και βασανισμού με την ...νομιμοποίηση του παγκόσμια "αναμφισβήτητου" ηθικά , και εξ Αμερικής επιβεβλημένου, πολέμου εναντίον της.
Απο τότε οι λέξεις "τρομοκρατία" και "τρομοκράτης" έγιναν ένα ρούχο που το παγκόσμιο σύστημα έχει την δυνατότητα να φορέσει σε όποιον δεν "συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις".
Ενδεικτική αυτής της "νέας ιδεολογίας" είναι π.χ ότι το Ευρωκοινοβούλιο σύντομα θα ψηφίσει νόμο ο οποίος θα περιγράφει ως "τρομοκράτη" όποιον αρνείται να παραλάβει την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα (εδώ την είπαν "Κάρτα του Πολίτη").Θυμίζουμε ότι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήδη έχει ψηφιστεί νόμος ο οποίος δίνει το δκαίωμα στις εθνικές ή Ευρωπαϊκές αρχές να χαρακτηρίσουν την συμπεριφορά προσώπων ή κομμάτων ως "εξτρεμιστική" πράγμα που θα τους επιτρέπει να τους αφαιρέσουν δικαιώματα ή και να τους θέσουν εκτός νόμου.Αυτη η θεσμική "θωράκιση" της Ευρώπης ήλθε να καλύψει το ...κενό ανάμεσα στον "τρομοκράτη" και τον "φιλήσυχο" πολίτη.Με δύο λόγια ή είσαι απόλυτα υποταγμένος στο σύστημα, έχοντας απλώς τον χαρακτηρισμό "ύποπτος" ,αφού ήδη με την "συνθήκη Σένγκεν" καταργήθηκε το "τεκμήριο της αθωότητας",ή εάν εκφράζεις αντιρρήσεις τότε θα είσαι εξτρεμιστής ή τρομοκράτης και φυσικά διωκόμενος.
Η "τρομοκρατία" θα λέγαμε συμπέρασματικά , είναι το ένα απο τα πολλά επίπεδα της ιδεολογικής πλατφόρμας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που είναι ο αληθινός τρομοκράτης και ο γνησιώτερος εκφραστής της απόλυτης βαρβαρότητας.
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/blog-post_03.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου