Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Το σκηνοθετημένο σώου του Μίκη

Χάσαμε την ψυχραιμία μας και θα μιλήσουμε σκληρά. Σκληρά εναντίον όλων αυτών των απελπισμένων «προβάτων» που τρέχουν να βρούνε τσοπάνο σε Καίσαρες…
Η ιστορική ρήση «άρτον και θεάματα» ανήκει στο ρωμαϊκό καισαρισμό. Στις ρωμαϊκές φιέστες παραγόταν το έργο της απάτης…
Σήμερα η ίδια συνταγή εφαρμόζεται από τους Καίσαρες της εποχής μας: Πιο μακάβρια, πιο ολοκληρωτική, πιο τελετουργική και με αχαλίνωτη, ειδωλολατρική φρενοβλάβεια, πολυεδρικότητα και θεαματικότητα.
Ο Μίκης είναι ένα από τα είδωλα αυτής της καθεστωτικής συνταγής, ένα από τα σκηνικά αυτής της φρενοβλάβειας του καθεστωτικού θεάματος…

Μέρες τώρα βομβαρδιζόμαστε από παντού (καθεστωτικά ΜΜΕ, ιστολόγια, ιμέηλ κ.λπ) για το «Κίνημα των Ανεξάρτητων Πολιτών» που θα ιδρύσει ο Μίκης.

Εξ αρχής γίνεται μια πλύση εγκεφάλου, για την παγίδευση των απελπισμένων «προβάτων», για την «ίδρυση κινήματος» από το θεϊκό είδωλο: Μίκης.

Δηλαδή ο Μεσσίας αποφάσισε να ιδρύσει «Κίνημα»: Άκρως καθεστωτική, ολοκληρωτικά καθεστωτική, αντίληψη περί «Κινημάτων».

Τα λαϊκά κινήματα βρίσκονται στον αντίποδα αυτών των «ειδώλων» οι οποίοι συμπεριφέρονται σα να είναι Θεοί και που με ένα νεύμα τους ή μια απόφασή τους θα γεννήσουν λαϊκό κίνημα.

Τα λαϊκά κινήματα συγκροτούνται μέσα από τις δυνάμεις και τα αγωνιστικά ρυάκια της κοινωνίας, κόντρα στα είδωλα και στους αυτό-αναγορευμένους Μεσσίες.

Οι ηγέτες βγαίνουν μέσα από την πρακτική των λαϊκών κινημάτων και δεν αυτό-αναγορεύονται, ως ηγέτες-Μεσσίες, σε αίθουσες τελετουργικών σώου.

Ξευτελίζεται η έννοια του «λαϊκού κινήματος» με τέτοιου είδους φιέστες που ο Μεσσίας, σαν νέος Μωυσής, παραδίδει τις εντολές του Θεού…

Από την αρχή, λοιπόν, όλη αυτή η προπαγανδιστική νεροποντή για το «Κίνημα» που θα δημιουργήσει ο Μίκης ήταν τελετουργικό και σκηνοθετημένο θέαμα απάτης.

Δεν είναι, ίσως, τυχαίο και τούτο: Αμέσως μετά την ίδρυση του κόμματος της Ντόρας (κίνημα το βάπτισε και αυτή) αναγγέλλεται και υλοποιείται και το «Κίνημα» του Μίκη.

Ούτε, ίσως, είναι τυχαίες οι εκπομπές, στην «υγεία των κορόιδων» στην ΕΡΤ με το Μίκη και το κακό συναπάντημα. Εκπομπές γυρισμένες παλιά και παρουσιασμένες στην κατάλληλη στιγμή…

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5147

Είναι, επίσης, τυχαίο, ότι τα κρατικά ΜΜΕ κάλυψαν με ύμνους την ίδρυση αυτού «Κινήματος»;

Ας έρθουμε τώρα στο σημερινό πολιτικό σώου της «ίδρυσης» του Κινήματος.

Έρχεται, λοιπόν, ο Μίκης, βγάζει ένα λόγο, μοιράζει μια «μπροσούρα» και ιδρύει «Κίνημα»!!!

Αυτό είναι ανέκδοτο χωρίς ιστορικό προηγούμενο!!!

Και το ανέκδοτο αποκτάει διαστάσεις ιλαρότητας και σώου πολιτικής αθλιότητας όταν ο «Θεός» δίνει τη σπίθα (εντολή) για «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών», και ταυτόχρονα δηλώνει κατηγορηματικά:

«Με την εξαγγελία για την δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία…»

Εδώ πλέον η πολιτική επιστήμη και η Ιστορία σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Εξαγγέλλω τη δημιουργία «Κινήματος», «εγώ ο Μεσσίας», δίχως καμία οργανωτική επένδυση!!!

Υπάρχει κίνημα χωρίς ιδεολογία, πολιτική και οργάνωση;

Φαίνεται ότι στο κεφάλι του Μίκη υπάρχει!!!

Όταν μιλάς για «ΚΙΝΗΜΑ» έξω από τις πολιτικές ζυμώσεις του λαού και τα οργανωτικά έμβρυα αυτών των ζυμώσεων, ΕΞΩ από Πολιτική και Οργάνωση, έτσι στον αέρα και σαν Μεσσίας, ΤΟΤΕ δεν αερολογείς απλώς, δεν παίζεις απλώς ένα κακόγουστο σώου, αλλά ετοιμάζεις το έδαφος αυτό το «Κίνημα» να επενδυθεί οργανωτικά από καθεστωτικές προσωπικότητες και υπαλλήλους των «νταβάδων» (διεθνών και ντόπιων).

Ο Μίκης έδωσε ένα πολιτικό σώου για να ξεπλύνει, με τις αντιπολιτευτικές του κορώνες, τα πολιτικά του ολισθήματα και να προλειάνει, ίσως το έδαφος, για ένα «Κίνημα προσωπικοτήτων» και ποικίλων λαμογιών.

Τα απελπισμένα «πρόβατα» είναι πολλά και έτοιμα, σε κάθε «σπίθα» απατηλής ελπίδας, να μαντρωθούν…

Και φυσικά όλοι ουρλιάζουν για το Κίνημα του Μίκη, με κλειστά τα μάτια ή διατεταγμένα.

Κανένας δεν μας λέει τι «ΚΙΝΗΜΑ» είναι αυτό που δημιουργείται με «εντολή» ενός προσώπου, χωρίς πολιτικό και οργανωτικό σκελετό και χωρίς ΚΑΜΙΑ ρίζα μέσα στο λαό: «Κίνημα» θεάματος…

Και κανένας δεν αναφέρεται ούτε στις θέσεις του Μίκη που έξω από το λίπος της αντικυβερνητικής και «αντικαθεστωτικής» ρητορείας είναι θέσεις ολοκληρωτικά καθεστωτικές και κυβερνητικές.

Για κυβέρνηση προσωπικοτήτων μιλάει ο Μίκης και για αξιοποίηση της Δημόσιας και Εκκλησιαστικής περιουσίας για να ξοφλήσουμε το χρέος: Να παραδώσουμε δηλαδή στους διεθνείς τοκογλύφους τμήματα της Δημόσιας και Εκκλησιαστικής περιουσίας!!!!

Για τέτοιο «Κίνημα» της Νέας Τάξης μας μιλάει ο Μίκης με ρητορείες κατά της Νέας Τάξης…

Αύριο θα αναλύσουμε αυτές τις άκρως καθεστωτικές θέσεις αυτού του κινήματος που γεννήθηκε με τα λόγια, μέσα σε μια αίθουσα…
http://resaltomag.blogspot.com/2010/12/blog-post_4722.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου