Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δολοφονία Γκιόλια, μη αναστρέψιμο γεγονός

Ότι διαβάσετε τώρα μην το πείτε πουθενά. Φτιάξατε καφέ; Φτιάξτε πρώτα καφέ και μετά διαβάστε αργά.
Υποθέστε, ότι έχετε διασυνδέσεις και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πιο υψηλές διαβαθμισμένες θέσεις του κόσμου. Υπεύθυνος ασφάλειας της Google. Πάτε λοιπόν σε ένα server της Google και τον γυρίζετε ένα χρόνο πίσω  στην ημερομηνία. (Ξέχασα να σας πω ότι υποθέτουμε ότι είστε ένας ΜητσοτάκηςΧ5 δολοπλόκος και συμφεροντολόγος 5 φορές πιο powered από τον original).
Στο “παρελθόν έτος 2009 που γυρίσατε τον server φτιάχνετε ένα νέο blog με όνομα giatinelladare.blogspot.com το κλέψατε σαν ιδέα από το http://ksipnistere.blogspot.com/. Ταυτόχρονα δημιουργείτε και άλλα blogs και γίνονται φιλικά μεταξύ τους. Αλλάζετε ημερομηνίες και γράφετε διάφορα posts και σχόλια μεταξύ τους πολλές φορές. Σε ένα post γράφετε: “Σχεδιάζεται η δολοφονία του ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ελληνικού blog”. Επιστρέφουμε στις μέρες μας. Η Google ενημερώνει τους servers και ξαφνικά το blog βρίσκεται στον αέρα του 2010 (τα  posts στο υποτιθέμενο giatinelladare.blogspot.com βρίσκονται στον αέρα με ημερομηνία δημοσίευσης ένα χρόνο πριν). Όλοι μένουν άναυδοι. Οι πολλοί που πιστεύουν σε παραψυχολογία μιλάνε για το απίστευτο μέντιουμ blog που πρόβλεψε το γεγονός. Οι λιγότεροι που πιστεύουν στις συνωμοσίες τρελαίνονται και δεν ξέρουν ποιόν να εμπιστευτούν.

Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν γιατί υπάρχει ένα γεγονός μη αναστρέψιμο (θάνατος) που ακόμα και το έτος 2089 δεν έχει λυθεί.

Υπάρχουν όμως γεγονότα και καταστάσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παραπάνω μέθοδος με επιτυχία καθώς υπάρχουν και αναστρέψιμα πράγματα.

Εδώ είμαι και θα τα λέμε καθώς το ταξίδι μου έχει σχέση με αναστρέψιμα πράγματα.

Quiz: Ο τωρινός ηγέτης σας είχε πει μια φράση: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Θεωρείτε σύμφωνα με το παραπάνω post ότι το γεγονός αυτό είναι αναστρέψιμο; μη αναστρέψιμο; αδιάφορο;

http://diaktinisi.blogspot.com/2010/12/blog-post_05.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου