Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητή ΕΣΤΙΑ, αγαπητό ΕΒΕΑ και αγαπητό ΣτΕ

Μόνο 15%, και που 'σαι ακόμα!

Εάν η Πράσινη Παρέα πετύχει τους μισούς από τους τους στόχους της με την Πράσινη Απάτη, όχι 15%, 50% και βάλε. Και προσέξετε, παρακαλώ και το εξής: Σε κλασσικό πασοκικό στυλ, ΔΕΝ έχουν ανεβάσει ακόμα το οικιακό τιμολόγιο με τα τέλη υπέρ ΑΠΕ, με το συνηθισμένο σκούπισμα κάτω από το χαλί που λέγεται ΔΕΣΜΗΕ. Ο ΔΕΣΜΗΕ είναι στο κόκκινο από αυτή την δουλειά, θα τους πάρει χαμπάρι το ...ΔΝΤ, να την η αύξηση, αντί της μείωσης στο τέλος υπέρ ΑΠΕ που ζητάτε.

Και γίνεται χειρότερο: Μέχρι τώρα, οι ΑΠΕ είχαν και επιδοτήσεις από την "Ευρώπη". Εδώ και 1-2 χρόνια αυτές τέλειωσαν. Τώρα, η επιδότηση είναι στο feed-in-tariff που έγραψα στις "ορδές των ηλιθίων". Άρα τα μέχρι τώρα η κοροϊδία με τέλη υπέρ ΑΠΕ, που φαίνεται φως φανάρι στα αιολικά ψέματα, είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που έρχονται.

Και γίνεται ακόμα χειρότερο: Στην Ευρώπη, μειώνονται και θα κοπούν τα πολλά τέλη υπέρ ΑΠΕ. Απλά, οι οικονομίες και οι άνθρωποι δεν τα αντέχουν. Θα προσπαθήσουν να σκουπίσουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί που λέγεται φόρος άνθρακα. Ποιο κοινοβούλιο τον ψήφισε; Και ξέρετε πού βασίζεται ο φόρος άνθρακα. Στην ...Κλιματολογία. Για την υπερθέρμανση του πλανήτη, διαβάστε παρακαλώ τι έλεγε η ΕΣΤΙΑ πριν 100 χρόνια.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αναλώνεται με πουλιά και με λουλούδια. Με τους ανθρώπους παρακαλώ να ασχοληθείτε. Έχει στηθεί μία απάτη. Μεγάλη. Έχει πλούσιους επενδυτές (θα γράψω για αυτούς απόψε), πλούσιες εταιρίες, πονηρά τρωκτικά, και ορδές ηλιθίων πολιτικών και παρατρεχαμένων. Η απάτη είναι μπροστά στα μάτια σας (αν και θα φτιάξω ένα μονοσέλιδο, μόνο για εσάς, το ΣτΕ). Προστατέψετε τον άνθρωπο.

Όσο για το διοξείδιο του άνθρακα... Θα πιώ λίγο στην υγεία σας.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_4133.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου