Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τα μαθηματικά της πίστης

Σ’ άκουσα να λες φίλε:
-Δεν υπάρχει Θεός.
-Γράψε λοιπόν Θεός…0
Και συνεπώς ο κόσμος έγινε από την ανύπαρκτη τύχη. Δημιουργός δηλαδή μηδέν…0
-Για τον Ιησού χριστό τι λες φίλε;
-Δεν τον πιστεύω,,,
-Γράψε και γι’αυτόν μηδέν…0
-Για τους μεγάλους φιλοσόφους, τη φιλοσοφία γενικά που οδηγεί στην παραδοχή του Θεού?
-Τίποτα. Ανθρώπινα κατασκευάσματα. Μηδέν κι εδώ…0

Πού κρύφτηκαν οι «επαναστάτες» των «Δεκεμβριανών»;

Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008. Τότε που οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι έκαιγαν την Αθήνα επί τρεις μέρες.
Εξέγερση της νεολαίας την χαρακτήρισαν αυτή την καραμπινάτη προβοκάτσια οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι συριζαίοι, οι «αριστεριστές», οι ποικίλοι ανένταχτοι διανοούμενοι και φυσικά οι επαγγελματίες αντιρατσιστές!!!
Οι ύμνοι και τα παραληρήματα της «αριστεράς πολυτελείας» ήταν τέτοιοι που κατέγραφαν τα «Δεκεμβριανά» σαν τη μεγαλύτερη «εξέγερση» της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.

Νονός της ΠΓΔΜ ο... Αλεξ Ρόντος!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.
Το όνομα της ΠΓΔΜ θα το αποφασίσει τελικά ο διαβόητος, απαίσιας πολιτικής φήμης, Αλεξ Ρόντος; Αυτή η πολιτικά σκοτεινή προσωπικότητα ήταν σύμβουλος του τυχοδιώκτη προέδρου της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι, όταν ο τελευταίος προκάλεσε πόλεμο της χώρας του με τη Ρωσία και προσπάθησε να καλέσει στη Γεωργία δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, υπηρετώντας σκοτεινά σχέδια ακραίων νεοσυντηρητικών κύκλων της Ουάσιγκτον που θα επιθυμούσαν μερικούς νεκρούς Αμερικανούς

Υβριδική η επόμενη Ferrari Enzo;

Ιεροσυλία ή σημεία των καιρών; Οπως και να έχει είναι τεχνολογική πρόκληση για μια εταιρεία σαν την Ferrari, να μπορεί να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο επιπέδου Enzo, όμως να είναι υβριδικό και συνάμα να δώσει μια ηχηρή απάντηση στο «πράσινο» supercar της Porsche την 918 Spyker.
Πάντως, ο Πρόεδρος της Ferrari Λούκα ντι Μοντετζέμολο, δήλωσε οτι η εταιρεία του έχει την τεχνογνωσία να κατασκευάσει αυτοκίνητα επιδόσεων επιπέδου Enzo, τα οποία θα καταναλώνουν όσο ένα υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο συμβατικό αυτοκίνητο.

Όσοι στέκονται πάνω σε σκάλα, γερνάνε γρηγορότερα!

Ο χρόνος σε ένα ρολόι στο πάτωμα κυλάει πιο αργά -αν και με ανεπαίσθητο τρόπο- σε σχέση με ένα ίδιο ρολόι που βρίσκεται πάνω σε μια σκάλα, επειδή το χαμηλότερο ρολόι επηρεάζεται (οριακά) περισσότερο από την βαρύτητα, αφού βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνειά της, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει πιο γρήγορα για όποιον βρίσκεται πιο ψηλά. Αυτό υποστήριζε πάντα η θεωρία του Αϊνστάιν για τη σχετικότητα του χρόνου και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε τώρα στις ΗΠΑ, για πρώτη φορά, χάρη στην χρήση δύο υπερσύγχρονων ατομικών οπτικών (λέιζερ) ρολογιών ύψιστης

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη


Πολύχρονος διωγμός υπαλλήλου, επειδή υπερασπίστηκε τη δημόσια υγεία; κ. Σκανδαλίδη δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Πριν καλά-καλά καθίσει στην καρέκλα του υπουργού Γεωργίας, την επομένη της ορκωμοσίας του, ο Κ. Σκανδαλίδης υπέγραψε (ίσως να είναι το πρώτο έγγραφο που υπέγραψε ως υπουργός) την παραπομπή στο πειθαρχικό, υπαλλήλου, ο οποίος υφίσταται εδώ και χρόνια διωγμό, από γαλάζιες και πράσινες κυβερνήσεις, επειδή τόλμησε να τα βάλει με το πανίσχυρο γερμανικό μονοπώλιο της Bayer.
Πότε αλήθεια πρόλαβε να ενημερωθεί για την υπόθεση ο Σκανδαλίδης; Πώς έβαλε την υπογραφή του κάτω από μια δίωξη, χωρίς καν να έχει λάβει γνώση της υπόθεσης; Δεν είναι σκανδαλώδες να διώκεται ο εν λόγω υπάλληλος και την ίδια στιγμή να επικρατεί σιωπή για το καραμπινάτο σκάνδαλο Φλαούνα; Μετά από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «Κόντρας», επιβεβαιώθηκε ότι ο Νίκος Φλαούνας, ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Καλαμάτα, πληρωνόταν και προαγόταν κανονικότατα ως υπάλληλος (αορίστου χρόνου) του υπουργείου

Οι «άλλοι»

Από την ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ
Χρειάστηκε μια ελεγχόμενη «έκρηξη» του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα στη Νέα Υόρκη για να πιστοποιηθεί αυτό που ο μέσος ενδιαφερόμενος πολίτης έχει διαπιστώσει από καιρό.
ΤΟ ΥΠΟ μετακόμιση Μέγαρο Μαξίμου, σε πολλούς τομείς -όλοι σημαντικοί και κρίσιμοι για τα συμφέροντα της χώρας- έχει δείξει μέχρι τώρα ότι προτιμά να χρησιμοποιεί πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του όταν πρόκειται για δύσκολες «ανιχνευτικές» αποστολές στο εξωτερικό, είτε για θέματα οικονομίας και επενδύσεων είτε για εκκρεμή εθνικά θέματα.

Ερώτηση ....

Αν ξέρατε μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;

Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.