Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Νέο σήριαλ ηλίθιου τρομοθεάματος, αλλά σηματοδοτεί και νέες συμφορές

Το κράτος και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πλέον κάθε επαφή ΟΧΙ μόνο με την πραγματικότητα, αλλά και με τους «μηχανισμούς» της απλής λογικής. 

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σκαρώνουν, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τόσο κραυγαλέα βλακώδεις και νευρικές πράξεις πολιτικής σύγχυσης και τρομοκράτησης της κοινής γνώμης με το αντίστοιχο βλακώδες τελετουργικό θέαμα των ΜΜΕ.
Μια ομάδα ηλιθίων «τρομοκρατών» σκορπάνε επιστολές βόμβες προς πρεσβείες, ταυτόχρονα και περιμένοντας …πότε θα συλληφθούν!!!

Κάποιος να τους πει να σωπάσουν επιτέλους

Μα επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση με σώας τας φρένας και να βάλλει φίμωτρο σε όλους αυτούς τους «πρόθυμους» να απαντούν επί παντός του επιστητού αγνοώντας τη ζημιά που προκαλούν στην οικονομία και στη χώρα;

Κάποιος που να τους πει να βγάλουν επιτέλους το σκασμό μήπως κι έτσι φανούν επιτέλους χρήσιμοι σε κάτι;

Βγήκε προχθές ο αντιπρόεδρος - παρακαλώ - της κυβέρνησης σ’ ένα τηλεπαράθυρο κι έπιασε κουβεντούλα θεωρητική για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Στάθης

Τι σημαίνει η λέξη: ψήφος και οι φράσεις: “θα το ρίξω δαγκωτό”, “τον μαύρισαν”

Η λέξη ψήφος, αρχικά, προσδιόριζε τη μικρή λεία πέτρα (απ εδώ και το ψηφιδωτό) την οποία χρησιμοποιούσαν για την καταμέτρηση εκλογικών προτιμήσεων
Τα πρώτα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν στις Δημοτικές εκλογές του 1914. Μέχρι τότε σε κάθε εκλογικό τμήμα υπήρχαν τόσες κάλπες όσοι υποψήφιοι. Η κάθε κάλπη χωριζόταν εσωτερικά σε δύο μέρη που αντιστοιχούσαν, εξωτερικά, σε δύο χρώματα, το άσπρο (θετική ψήφος) και το μαύρο (αρνητική ψήφος). Απ εδώ και η φράση “τον μαύρισαν”

Ναμίμπια; Πού είναι η Ναμίμπια;

Τι είπατε; Τέλειωσε το πετρέλαιο; Όχι ακόμα. Θα μάθατε ότι έξω από την Βραζιλία έχει πολύ πετρέλαιο. Οι insiders το ξέρουν αυτό εδώ και καιρό. Όχι, δεν είμαι insider απλά, με αφορμή τα δύο πρόσφατα άρθρα του Άλκιμου, έψαξα λίγο σε κάτι εξειδικευμένες ιστοσελίδες… από το 2005 γράφουν για giant και gigantic offshore fields στην Βραζιλία.

Πολύ αργά να τρέξετε να …επενδύσετε, είναι καπαρωμένα.