Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μια εικόνα χίλιες μονάδες στα spreads!


Ο απόλυτος εξευτελισμός: Εισβολή του ΔΝΤ στο 251 ΓΝΑ και αρπαγή προσωπικών δεδομένων ασθενών!

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ο εξευτελισμός της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων; Για πόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ανέχεται την διακόρευση τον Όπλων από τους ξένους της τρόϊκας και του Μνημονίου; Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να κάνουν "έφοδο" σε στρατιωτική μονάδα, όπως είναι το 251 ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) οι ξένοι του ΔΝΤ και να παίρνουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, λογιστικά βιβλία στοιχεία για τα αποθέματα φαρμάκων κλπ! Πληροφορίες από έγκυρες πηγές του ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ αντέδρασε έντονα για την ενέργεια αυτή, αλλά κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει ούτε "κιχ".

Ή εκβιασμοί ή διλήμματα ...


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα (ο Δεκέμβρης του 2008 “ανάποδα”)

Από χθες η Αθήνα (όπου του ΠΑΣΟΚ δίνει την πιο καθοριστική εκλογική του μάχη) αστυνομοκρατείται. Βόμβες πακέτα αποστέλλονται προς κάθε κατεύθυνση, ελεγχόμενες εκρήξεις αναστατώνουν την ηρεμία της “σιωπηλής πλειοψηφίας” που επικαλέστηκε χθες ο κ. Ραγκούσης, περιπολικά τρέχουν πάνω κάτω προκαλώντας μόνιμη κυκλοφοριακή συμφόρηση, για να πληροφορηθούν τα καθέκαστα και οι απληροφόρητοι.
Ο στόχος είναι εμφανής: Βόμβες, αποσταθεροποίηση, φόβος και ως γνωστόν σε τέτοιες εποχές το πόπολο πάει με το γκουβέρνο, ειδικά οι νοικοκυρέοι που θέλουν την ησυχία τους.

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη

Η Αγλαΐα και οι Άραβες σοφοί της ερήμου

Για το ότι τα αιολικά είναι μία απάτη και μισή σε βάρος των υπανάπτυκτων, δεν έχω αμφιβολία. Ούτε αλλάζω άποψη επειδή έβαλαν οι Γερμανοί και οι Δανοί στην χώρα τους. Αυτοί που πήραν την απόφαση, το έκαναν και για να βγάλουν κάτι από τις εσωτερικές τους αγορές, και για κράχτη για εμάς τους υπόλοιπους.