Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Επειδή δεν το αναφέρουμε δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν να βολεύουν τους δικούς τους... όπως πχ η Φωφώκα Γεννηματά

Δεν έφτασε ο αχρείαστος, διότι υπήρχαν και συνεχίζουν οι δύο υφυπουργοί, διορισμός της Φώφης ως αναπληρώτριας υπουργού, τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε και τους ψηφοφόρους της που κανόνισε να διορίσει στο γραφείο της στο Υπ. Παιδείας.

Α ρε, ανασκολοπισμός που τους χρειάζεται!

Ο Εκπαιδευτικός

ΥΓ: Μας χρωστούν ακόμα όλα τα οδοιπορικά της εισαγωγικής επιμόρφωσης του 2008.

Τι τη θέλεις στο υπουργείο ανάπτυξης την αντιτρομοκρατική ρε Μιχάλη;

Ήταν στην κεφαλή της Αστυνομίας επί ΝΔ. Τους συνδέει το ότι και οι δύο είναι φιλαράκια του Χρυσοχοϊδη αν και ο ένας είναι ντεμέκ ΝΔ (ο άλλος είναι ΠΑΣΟΚος και καμάρωνε). Αφού τους ανεβάσαμε στην κορυφή γιατί τσάκισαν την εγκληματικότητα επί ΝΔ και απέτρεψαν το κάψιμο της Αθήνας το 2008… ήρθε ο Χρυσοχοϊδης να τους αναταμείψει παίρνοντάς τους συμβούλους στον Υπ Ανάπτυξης!!!
Πρόκειται για τους Διώτη και Νασιάκο που όπως βλέπετε στο ΦΕΚ διορίστηκαν σύμβουλοι του Χρυσοχοϊδη.

Σύμβουλος του Μαξίμου η αγγλική εταιρία που δουλεύει ο γιός της Λούκας Κατσέλη

Γράψαμε προχθές ότι ο γιός της Λ. Κατσέλη δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου (DLA Piper) και ειδικεύεται στην παροχή νομικών συμβουλών σε εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν στην πράσινη ανάπτυξη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Μόνο όμως συμβουλεύει... δεν κανονίζει τις μπίζνες, απαπαπα δεν κάνουν τέτοια οι ΠΑΣΟΚοι...)Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της πράσινης ανάπτυξης, από τους πελάτες του.

Μιχάλης Ιγνατίου : "Κυνική ομολογία Κίσινγκερ για την Κύπρο"

Μιχάλης Ιγνατίου : Κυνική ομολογία Κίσινγκερ για την Κύπρο"Πριν από την ψήφιση του νόμου Freedom of Information Act, συνήθιζα να λέω στις συναντήσεις ότι: “Την παρανομία την κάνουμε αμέσως. Η παραβίαση του Συντάγματος παίρνει λίγο περισσότερο”. (γέλια) Αλλά λόγω του νόμου Freedom of Information Act, φοβάμαι να λέω τέτοια πράγματα".

Η παραπάνω κουβέντα-ομολογία ανήκει στον Χένρι Κίσιγκερ, πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, και την εκστόμισε στη διάρκεια συνάντησής του με τον Τούρκο ομόλογό του

«Ανήκω και εγώ στο σύστημα!»

Παρακολούθησαν  από το διαδίκτυο την ομιλία   κας Μπακογιάννη στην ιδρυτική εκδήλωση του κόμματός της.
Είδα  μια κακέκτυπη  εκδήλωση κατά τα πρότυπα συνεδρίων αμερικανικών κομμάτων με τα πλακάτ για «Ελευθερία», «Δικαιοσύνη», «συνεργασία». Μόνο οι σερπαντίνες και το κομφετί έλειπαν.
Διάβασα και την ιδρυτική διακήρυξη του …Κινήματός της.
Τόσος θόρυβος, τόση φασαρία, τέτοια υποστήριξη και  αποτέλεσμα μηδέν!
Ακόμα και οι φίλοι της θα δυσκολευτούν πολλοί να βρούν στο λόγο και την ιδρυτική της διακήρυξη κάτι άξιο σχολιασμού! Κάτι πρωτότυπο!

Απάντηση στον Γιάννη Μπουτάρη

Εγκωμιαστικό πρωτοσέλιδο σήμερα η Hurriyet για τον "διαφωτιστή" Μπουτάρη. Η Hurriyet είναι η εφημερίδα που καθ' υπόδειξην των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος πυροδότησε το επεισόδιο των Ιμίων με τον θάνατο των Ελλήνων αξιωματικών. Πες μου τους φίλους σου...

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά σ’ ένα από τα ενδιαφέροντα χωρία της συνέντευξης Μπουτάρη στην Ελευθεροτυπία που κίνησε το ενδιαφέρον της Hurriyet και θα ακολουθήσουν οι απαντήσεις:

Να αντισταθούμε στη ξεφτίλα της συμπαιγνίας κυβέρνησης και παλαιών και νέων νταβατζήδων!

H Ελλάδα βουλιάζει και τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων κάνουν λόγο για αγορές 70.000 κατοικιών μέσα στο 2010!

Το ακούσαμε πριν λίγο στις ειδήσεις του Μega-στη συνέχεια έπαιξε Άννα Νταλάρα-και καραφλιάσαμε.
Προφανώς στη Μεσογείων είναι σε ανοιχτή γραμμή με όλα τα λαμόγια που έχουν μαύρο χρήμα και θέλουν ν αγοράσουν σπίτια στην Ελλάδα που βουλιάζει.

Όλο το βράδι ο Παναγιωτόπουλος και η συζυγός του μετρούσαν τους υποψήφιους αγοραστές λόγω κατάργησης του πόθεν έσχες και τους έβγαλαν 70.000. Το είπε η σύζυγος στο δελτίο.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη ζωή και τις τελευταίες στιγμές του Ρώσου ιερομάρτυρα Daniil Sisoev

Μιλάει ο φίλος του και στενός συνεργάτης π.Iurii Maximov

- Τον π. Δανιήλ τον γνώριζα 10 χρόνια-από τον Οκτώβριο του 1999.

Σ΄ αυτά τα δέκα χρόνια τον άκουσα πολλές φορές να λέει ότι επιθυμεί να πεθάνει σαν μάρτυρας. Φοβάμαι ότι αυτό από τα χείλη μου ακούγεται πολύ διαφορετικά από ότι θα ακουγόταν από τα δικά του. Όταν μιλούσε γι' αυτό, έτσι απλά και χαμογελαστά, αισθανόμουν το ίδιο ξάφνιασμα και την ίδια απορία που είχα όταν διάβαζα τις επιστολές του Αγ. Μάρτυρος Ιγνατίου, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να υποφέρει για το Χριστό. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση δεν τους πολυκαταλάβαινα.