Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Υπέρμαχοι των διοδίων

ΓΙΑΤΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΩΣ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ" ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ; - ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΔΙΑ!

Είναι γνωστή η εθνοπροδοτική τακτική του καλοταϊσμένου Βο(υ)λευτή να κολλάει ταμπέλες σε όσους διαφωνούν μαζί του σε κάτι: Σχεδόν πάντα, τους χαρακτηρίζει ως "κομμουνιστές", μιας και αυτό πιάνει ακόμα σε αρκετά άτομα του λεγόμενου "πατριωτικού χώρου". Η στάση αυτή, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από αυτή των αριστερών που χαρακτηρίζουν "φασίστες" όσους τολμούν να μιλήσουν για οτιδήποτε Εθνικό.

Το ίδιο κάνει τις τελευταίες μέρες, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ: Ξεσπαθώνει υπέρ των διοδίων (!!!), διότι λέει "είναι για να έχουμε καλύτερους δρόμους"!

Η αλήθεια είναι, πως ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ) ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!

Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από εκείνον που γελοιοποιήθηκε στο Πανελλήνιο, ονομάζοντας τον Εκλογικό του συνδυασμό "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ"!

Εντάξει,καταλαβαίνουμε πως πρέπει να ευχαριστήσει με κάποιο τρόπο ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ (εντός Ελλάδας, γιατί έχει και...διεθνή), αλλά ΤΟΣΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΠΙΑ;

Για να μην αρχίσουν τα παπαγαλάκια να μας αποκαλούν κομμουνιστές, εξηγούμαστε πως φυσικά δεν είμαστε υπέρ όσων επαγγελματικά κλείνουν τα διόδια για μικροκομματικούς σκοπούς: Όμως, επειδή γνωρίζουμε αρκετά άτομα της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα, ξέρουμε πως ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ!

Εξάλλου, όπως και με την κατασκευή του φράχτη, έτσι και στην άρνηση πληρωμής νταβατζήδικων διοδίων, οι Έλληνες σε συντριπτικά ποσοστά συμφωνούν: Τι σημαίνει αυτό λοιπόν, πως ειναι... αριστεροδεξιοί;

ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

Κατάλαβες ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ (κατά Πάγκαλον), που έχεις το θράσος να βρίζεις όποιον δεν πληρώνει τους φίλους σου εργολάβους;

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ;

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν... αγχώνεται για το θέμα;!

Και μην κουράζεσαι άδικα να το παίξεις κομμουνιστοφάγος, γιατί ο κόσμος σας έχει καταλάβει πως ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post_5903.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου