Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιώργος και ο Ερντογάν το ΗΠΑνε καθαρά

Μούδιασε η τουρκική πλευρά μόλις ο Παπανδρέου έθιξε τις παραβιάσεις … ας γελάσω! Χα χα χααααα

Δεν έχουν τον θεό τους αυτά τα «ελληνικά» μέσα ενημέρωσης. Βασιλικότεροι του Βασιλέως, θα μας κάνουν στον τέλος να πιστέψουμε ότι η Τουρκία τρέμει και μόνο στο άκουσμα της λέξης Παπανδρέου…! (να είναι καλά ο Χυτήρης…).

Τόσο πολύ άσχημη είναι οικονομική κατάσταση;

Τυχαίο; Σε λίγο θα ακούμε και θα διαβάζουμε (σε μπαράζ τηλεοπτικών εκπομπών και άρθρων) πόσο «πολύ» μας συμφέρει η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των πλουτοπαραγωγικών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Αυτό είναι τέχνη…!

Με την πάροδο έξι μηνών από σήμερα και με τον Γ. Παπανδρέου να δηλώνει κάθε στιγμή, πως η παρουσία του εξασφαλίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (μας;;;), πως δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του (διότι δεν έχει …σπαθί) το Mega θα λύσει την κορδέλα και θα βγει από το πακέτο η… λύση! Πρόκειται για το πολυπαιγμένο παιχνίδι επικοινωνιακής ΠΑΣΟΚικής στρατηγικής αλλά πάντα πιάνει και πάντα αποδεικνύεται ως κακόγουστη φάρσα.

Η Θράκη θα ανοίξει πρώτη το κουτί της Πανδώρας… Ο εκφοβισμός της κοινωνίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ως στόχο μόνο να τους πάρει τα χρήματα από τις τσέπες ή να περικόψει τους μισθούς. Το κόλπο είναι να πουλήσει και πάλι την «σοσιαλιστική καλοζωία» υπό τον όρο όμως τα χρήματα να προέρχονται από τις… γεωτρήσεις. Θυμάστε το: «θέλετε να πτωχεύσουμε»; Τι έγινε μετά; Έκοψαν μισθούς και συντάξεις και στην Ελλάδα των «αναρχικών» έπεσε μουγκαμάρα.

Σε λίγο θα ακούσετε: θέλετε να βγούμε από το Μνημόνιο; Και στο σιωπηρά ηχηρό μεγάλο «Ναι», θα γίνει ο «γάμος» με την Τουρκία και με τις λοιπές προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του πλανήτη…!

Και όπως σε όλους τους… καθώς πρέπει «γάμους», θα έχουμε και μπαταριές, τις οποίες ο ταλαίπωρος και φοβισμένος Έλληνας θα εκλάβει ως… «πυροτεχνήματα»! Και έσονται οι δυο εις σάρκα μια…!

Εγώ πάντως σας το ΗΠΑ.

Ο Anti – κοινοβουλευτικός
http://www.antinews.gr/?p=79176

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου