Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γερμανία: Η ‘δημοκρατία’ νίκησε! Έβαλαν μητέρα 12 παιδιών φυλακή, επειδή δεν δέχθηκε τα παιδιά της να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξουαλικής αγωγής

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 23 Φεβρουαρίου 2011 (LifeSiteNews.com) - Μια μητέρα δώδεκα παιδιών καταδικάστηκε σε 43 ημέρες φυλάκιση στη γερμανική πόλη του Salzkotten επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει στα παιδιά της να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ‘σεξουαλικής αγωγής’ σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με δύο γερμανικά (καθολικά) ειδησεογραφικά sites τα Kath.net και Katholishes.info.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται στα άρθρα, φέρεται να ανήκει στο δόγμα των Βαπτιστών, και της οποίας οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις είναι αντίθετες με το συγκεκριμένο μάθημα. Το ζευγάρι λέει ότι τα δικαιώματά τους βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στην οποία έχει προσχωρήσει η Γερμανία, αγνοήθηκαν εντελώς.

Επικαλούνται το άρθρο 2 του πρώτου Πρωτοκόλλου της Σύμβασης, η οποία αναφέρει: «Το κράτος σέβεται το δικαίωμα των γονέων να εξασφαλίζουν αυτή την εκπαίδευση και τη διδασκαλία, σύμφωνα με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις τους». Το τοπικό δημοτικό σχολείο έχει αγνοήσει αυτό το δικαίωμα από το 2005 , και τώρα δέχθηκε υποστήριξη από το δικαστικό σώμα.

Ο σύζυγος της γυναίκας λέει ότι «στην γυναίκα του της λείπει η οικογένειά της, αλλά βρίσκει παρηγοριά στο Θεό», σύμφωνα με το Kath.net, το οποία επίσης αναφέρει ότι στα μικρότερα παιδιά «τους λείπει η μητέρα τους», αλλά ότι αυτά τα άδικα παθήματα είναι μέρος της εμπειρίας του να είσαι Χριστιανός.

Η δίωξη των Γερμανών που εφαρμόζουν το ‘homeschooling’ ή απορρίπτουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της κυβέρνησης είναι ένα συνεχές φαινόμενο (Το ‘homeschooling’ είναι δικαίωμα εκπαίδευσης στο σπίτι, από γονείς που δεν εμπιστεύονται το εκπαιδευτικό σύστημα του κράτους – πρακτική που βρίσκει απήχηση σε πολλούς χριστιανούς. Ιδιαίτερα όσον αφορά το συγκεκριμένο μάθημα ‘σεξουαλικής αγωγής’, τα δημόσια σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά – από μικρή ηλικία - ότι η ομοφυλοφιλία είναι απολύτως ‘φυσιολογική’. Η πρακτική αυτή - ισχύει και στις ΗΠΑ, αλλά και εκεί πολεμείται). Τον Απρίλιο του περασμένου έτους στον δικτυακό τόπο Kopp Online Κοπ Online αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις γερμανίδων μητέρων που κατοικούν στο Salzkotten και έκατσαν μέχρι και μια εβδομάδα στη φυλακή για την άρνησή τους να στείλουν τα παιδιά τους στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Παρόμοιες διώξεις αναφέρθηκαν στην ίδια πόλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Paderborn, το Δεκέμβριο του 2009.

Τον Ιανουάριο του 2010 σε μια οικογένεια Γερμανών χορηγήθηκε άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από χρόνια παρενόχληση που δέχονταν από τη γερμανική κυβέρνηση για την κατ 'οίκον εκπαίδευση των παιδιών τους (homeschooling).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλια:

IRENE είπε...

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΧΕΣΗ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ
ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ
ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου