Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το σχέδιο της κυβέρνησης που θα σώσει την Ελλάδα!!! 700.000 εξοχικές κατοικίες που θα πουληθούν σε ξένους.Μη γελάτε, αλήθεια είναι!!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΒΗΜΑ» επιχείρηση με τον κωδικό «Εξοχική Κατοικία» στήνει η κυβέρνηση υπολογίζοντας ότι μπορούν να κερδηθούν σε επτά χρόνια γύρω στα 35 δισ. ευρώ!

Κατά τους υπολογισμούς, τα επόμενα επτά χρόνια μπορούν να χτίζονται ετησίως σε οργανωμένο περιβάλλον περίπου 100.000 εξοχικές κατοικίες των 100 τ.μ. που θα απευθύνονται κυρίως σε ξένους αγοραστές, κατά προτίμηση Ευρωπαίους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υιοθετήθηκε από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και εγκρίθηκε από τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.

Αναφέρονται και οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο φοβερό αυτό σχέδιο: Μοχλός, ΓΕΚ Τέρνα, Lamda Development του Ομίλου Λάτση, όμιλος J&Ρ Development, Προμηθέας Gas, μεσιτική εταιρεία Αspis Real Εstate.

Εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε και αυτοί ονειρεύονται ότι μπορούν να χτίζουν 100.000 σπίτια κάθε χρόνο επί επτά χρόνια !!!!!!!.
Και, ωραία, πες ότι τα έχτισαν , θα βρεθούν 700.000 ξένοι που θα τα αγοράσουν;
O Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια…

http://kolotoubes.blogspot.com/2011/03/700000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου