Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μαφιόζικες συναντήσεις Καρατζαφέρη στη Ρουμανία και αποκαλυπτικά DVD

ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Εκτός από την "Αυριανή",τα ίδια και...χειρότερα γράφει και το "Έθνος":

Μυστική» αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Πήγε με... τραγιάσκα και έφυγε με DVD!

Αποστολή στο Βουκουρέστι

Σαν «πράκτωρ 007», με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινη τραγιάσκα, ο Γ. Καρατζαφέρης ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για τη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά, που αυτός κι αν έμοιαζε με πραγματικό πράκτορα! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Marriott, όπου στην πριβέ τραπεζαρία γευμάτισε με τον «σκοτεινό» εξηντάρη και δύο άλλους κύριους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν. Βγαίνοντας, ο Γ. Καρατζαφέρης κρατούσε δύο DVD. Προφανώς ετοιμάζεται για... πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Με ποιον άραγε;...

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ:ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ DVD ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΥΝΟΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ;;;

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λαος ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ...ΜΑΦΙΕΣ;

Για όσους πάντως τον...ξέρουν,γνωρίζουν καλά πως ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ-ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ-ο κωλοτούμπας πήγε...μπροστά κι έκανε "μπίζνες" την "χρυσή εποχή" Μητσοτάκη,δηλαδή μεταξύ 1989-'93!

Πρόκειται για μια περίεργη και ΒΡΩΜΙΚΗ υπόθεση:Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι του τηλεκόμματος,που νομίζουν πως...ξαφνικά ο Παπαχελάς έγινε...πατριώτης (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) και ο ΣΚΑΙ τους...αγάπησε!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/dvd.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου