Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η ΓΕΝΟΠ είναι το ΠΑΣΟΚ

Αν δεν τρελαθούμε τώρα με όσα βλέπουμε και με όσα ακούμε, γύρω από την… αντίσταση που εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της κυβέρνησης, δεν θα τρελαθούμε ποτέ. Περί συνδικαλιστών γενικώς και ειδικώς της ΔΕΗ, είναι γνωστόν που ανήκουν και τι έχουν κάνει από το ’81 μέχρι και σήμερα. Οπότε γι αυτά δεν θα τρελαθούμε. Αλλά είναι εξωφρενικό-επιεικώς- να ακούω και να διαβάζω ότι για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει ευθύνη το πολιτικό σύστημα! Προσέξτε, όχι το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκουν αυτοί οι συνδικαλιστές, αλλά όλα τα κόμματα!

Είναι προφανές ότι η «επαναστατική» κυβέρνηση της «Αλλαγής» του ’81, αποκτώντας μετά από τόσα χρόνια καθεστωτικά «ελαττώματα», ετοιμάζεται να στείλει στο απόσπασμα τα «παιδιά της επανάστασης». Διότι τώρα που το ΠΑΣΟΚ έγινε ευρωπαϊκό και φόρεσε το κοστούμι του εκσυγχρονισμού, όλοι αυτοί οι «εισοδιστές» της Γ’ Διεθνούς που είχαν μπει στο ΠΑΣΟΚ, είναι πλέον σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Δεν τους αναγνωρίζει το νέο «λογισμικό» του ΠΑΣΟΚ και αυτοί όλοι δεν έχουν καταλάβει ότι το «Μνημονιακό ΠΑΣΟΚ» δεν τους έχει πλέον καμία ανάγκη.

Άρχισε, λοιπόν, η επιχείρηση απαξίωσης των «φρουρών της επανάστασης»- εκείνων που επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη με την πλήρη κάλυψη τότε της Χαρ. Τρικούπη είχαν βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι- ώστε αφού τους βγάλουν τα «άπλυτά» τους στη φόρα, εν συνεχεία να τους βγάλουν ως λεκέ από πάνω τους και να τους χρεώσουν σε όλο το πολιτικό σύστημα. Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και αύριο κάποιοι άλλοι, αποτελούν μέρος της παθογένειας του πολιτικού συστήματος και όχι αυτό που ήταν πραγματικά: Οι «ομάδες κρούσης» του ΠΑΣΟΚ όταν στη κυβέρνηση βρισκόταν η Νέα Δημοκρατία.

statesmen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου