Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο Καρατζαφέρης κρεμόταν από τα χείλη του Βερύκιου όλο το βράδι στο "Χίλτον"

Η ώρα ήταν 11.15 το βράδι του Σαββάτου.

Οι πελάτες στο αίθριο του ξενοδοχείου "ΧΙΛΤΟΝ" παρατηρούσαν τους δύο σωματοφύλακες-αστυνομικούς του προέδου Καραταζαφέρη, οι οποίοι είχαν πάρει σοβαρά το ρόλο τους και κάθε φορά που κάποιος έκανε να σηκωθεί από το τραπέζι του η να ξύσει το σβέρκο του, εκείνοι -καλά εκπαιδευμένοι και αποτελεσματικοί-, τον λοξοκοίταζαν με βλέμμα που δεν σήκωνε πολλά-πολλά.

Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης τώρα, κοιτούσε στα μάτια τον συνομιλητή του, ο οποίος είχε περασμένη χιαστή στο στήθος του μια μεγάλη τσάντα γεμάτη μυστικά και ντοκουμέντα.

Ήταν ο Δήμος Βερύκιος αυτός με τον οποίο ο Καρατζαφέρης διάλεξε να περάσει το τελευταίο βράδι του Απρίλη του 2011.

Ο Δήμος Βερύκιος, που μετέδιδε σε ζωντανή μετάδοση τον απόπλου του Πολεμικού Ναυτικού με κατεύθυνση τα Ίμια, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, από την εποχή που ήταν συντάκτης στο Άμυνας με τον Τσοχατζόπουλο αφεντικό στο Πεντάγωνο.

Θα μπορούσε ο "Νονός" Καρατζαφέρης να βρει καλύτερο συνεργάτη από τον καλό δημοσιογράφο ώστε να οπλίσει τη φαρέτρα του, στη μάχη με τον Μειμαράκη, τη "Προστάνζα";

Δύσκολα...

Άλλωστε το όνομα Άκης βρισκόταν κάθε τόσο στο στόμα των δύο ανδρών το βράδι του Σαββάτου, την ώρα που οι ανέμελοι clubbers ανέβαιναν στο "Galaxy", για ν ακούσουν τον αγαπημένο τους dj.

Όταν, λίγο πριν τις 12, οι δύο άνδρες-ο Καρατζαφέρης- παλιός μποντιμπιλντεράς και μοντέλος-και ο Βερύκιος σηκώθηκαν να φύγουν, οι σωματοφύλακες του προέδρου ανέλαβαν δράση. Ο ένας προχώρησε μπροστά για να ελέγξει το πεδίο.

Είδε ότι δεν ήταν εκεί ο Μειμαράκης και έγνευσε στον συνάδελφό του να προχωρήσουν.

Όχι, ο Βερύκιος και ο Καρατζαφέρης, δεν βγήκαν από τη κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου αλλά διέσχισαν τον διάδρομο, δίπλα στο εστιατόριο "Βυζαντινό" με κατεύθυνση τη πλαινή έξοδο.

Προχωρούσαν μάλιστα με το στύλ χελώνα-καύκαλο: Είχαν κολλήσει τα κινητά στο αυτί, το κεφάλι τους συμπίεζε προς τα κάτω το λαιμό τους, ο οποίος είχε εξαφανισθεί και σαν δύο συνομώτες που έρχονται από το κρύο, βγήκαν στο δρόμο.

Πιο πλούσιοι σε γνώσεις και εξοπλισμένοι με εμπειρία, έτοιμοι να κατασπαράξουν τον Βαγγέλα, την "Προστάνζα".

Ήταν μια ακόμη μεγάλη νύχτα για το "Χίλτον"...

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5708

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου