Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τράπεζα της Ελλάδος, τέλος

Όχι, δεν τέλειωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος, η ΤτΕ τέλειωσε όταν τέλειωσε η δραχμή. Και όπως κάτι παλιά εργοστάσια και αποθήκες στο Γκάζι και στα Καμίνια, έτσι και η κραταιά ΤτΕ κάνει χοροεσπερίδες και εκδηλώσεις. Πήγα τους είδα, έχω και κόπιες από της ομιλίες τους. Να τις σκανάρω και να τις βάλω στο scribd; Πείτε μου... Αν τις βάλω, θα με κυνηγάνε για υβριστικές και συκοφαντικές αναρτήσεις. Τόσο προκλητικές ήταν οι αρλούμπες από μόνες τους, και πολύ πιο προκλητικές αν λάβει κανεί υπ' όψη τι πραγματικά προβλήματα έχουμε. Δηλαδή, χωρίς πια καλαμπούρι, έγραψα χτες ποιά νομίζω είναι τα προβλήματά μας. Και κανένα δεν έχει σχέση με την κλιματική αλλαγή, και τις σημερινές ανοησίες. Προκαλείτε που λέτε αρλούμπες σε καιρό αβεβαιότητας.

Το μόνο "πράσινο" που μας ενδιαφέρει σήμερα, είναι πώς στην ευχή θα γυρίσει ο κόσμος στα χωριά του να μην πιάσει καμιά πείνα στην Αθήνα... Αν θυμάται κανείς πώς να ζει από την γη... Να φέρουμε τον Πολ Ποτ να μας πει...

Πίσω στις ομιλίες. Αν μου τις ζητήσετε, να τις ανεβάσω. Βα-ρε-τές. Του δε Ζερεφού, και λίγο χαζή. Έχει εκεί λίγες δύσκολες λέξεις, άκουσα ότι οι σεκιουριτάδες εντυπωσιάστηκαν: "η δυτική ομβροπλευρά και η ανατολική ομβροσκιά".

Όλες οι ομιλίες είναι σε σύνοψη στο παρακάτω βίντεο. Αφήστε την ομιλία του Προβόπουλου στην αρχή, πηγαίνετε κατ ευθείαν στο 0:35 και τα συμπεράσματα, μετά το 1:00, είναι πράγματι εξαιρετικά.


Το έχω ξαναπεί αυτό. Από την παρουσίαση του Κάπρου στην Αίγλη το έχετε χάσει το τρένο. Υπερβολές Μυνγχάουζεν, και τα νούμερα τα έχει καταλάβει ο κόσμος.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου