Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Ααα... Όλες οι φρουτοσαλάτες γιορτάζουν Παγκόσμιες Μέρες Ανέμου και Παγκόσμιες Μέρες Περιβάλλοντος. Ναι, βεβαίως, θέλω καθαρό περιβάλλον, νεότητα, ομορφιά, επί Γης ειρήνη, καθαρά αγγούρια, ελεύθερες φάλαινες και αλανιάρες τσιπούρες (για κοτόπουλα ούτε λόγος).

Πριν από πολλά χρόνια, πέθανε η μισή Ευρώπη από κάποιο μικρόβιο που ήρθε από κάπου αλλού. Οι περισσότεροι Ινδιάνοι στην Αμερική πέθαναν από ευλογιά στην οποία δεν είχαν ανοσία. Οι Ευρωπαίοι δεν αντέχουν στην Αφρική λόγω ελονοσίας, και οι Αφρικανοί πεθαίνουν από ελονοσία από τότε που άρχισαν αν ζούνε σε αστικά κέντρα, σαν Ευρωπαίοι.


Δεν παριστάνω τον μικροβιολόγο Νοστράδαμο, αλλά παρακαλώ όλους τους οικολογούντες και τα πράσινα ζόμπυς, είτε πετάνε χαρταετούς για την ΤΕΡΝΑ, τον Κοπελούζο και την Ιμπερντρόλα, είτε χαριεντίζονται σε πράσινες βαλχάλες της Siemens, να σκεφτούν (εάν τους έχουν μείνει εγκεφαλικά κύταρα), από τι πεθαίνει ο άνθρωπος. Κυρίως απο αρρώστιες, πολέμους και δικτατορίες. Και, φυσικά, από ...παγετώνες, και e.coli.

Δεν έχω ιδέα τι είδους e.coli (κοινώς κολο- ή κωλο-βακτηρίδια) έχουν πειράξει τους ...Ευρωπαίους, ούτε πιστεύω ότι ξεκίνησαν τα βακτηρίδια της Αποκάλυψης. Ούτε τρομάζω που ξαφνικά ακούω για έξαρση σε ...μαγουλάδες, ή βουβωνική πανώλη στην Λιβύη. Απλά, καλοί μου άνθρωποι, ας έχουμε προοπτική για το ποια είναι τα πραγματικά "περιβαλλοντικά" προβλήματα της ανθρωπότητας, για να μην μας πιάνουν κώτσους τα λαμόγια με τις πλαστές, πλαστικές, καθοδηγούμενες και μαρκετινίστικες εκδηλώσεις για το ...περιβάλλον. Η γρίπη δεν θεραπεύεται με ...αιολικά.

Η ανθρωπότητα έχει περάσει ένα σωρό δυσκολίες και όπως τώρα σας παραζαλίζουν με Πράσινες Παπάρες και ενοχικά σύνδρομα, να ξέρετε μόνο ότι και στο παρελθόν έχουμε περάσει ψυχοκαταναγκασμούς και άλλες ανωμαλίες όταν βρίσκουμε δύσκολα, είτε ήταν αυτομαστιγώσεις είτε κάψιμο Εβραίων, είτε συγχωροχάρτια. Ανοιχτά μυαλά, και Φως (και πλύσιμο χεριών και βράσιμο λαχανικών, χαχαχάαα)

Ψάχνοντας, με το Google, το θέμα βρήκα αυτές τις σελίδες, ξεράθηκα στα γέλια, και σας τις αναφέρω για να οξύνω τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες σας. Αν θέλετε να πάρετε την Παγκόσμια μέρα του περιβάλλοντος πιο σοβαρά, εδώ. Οι παραπάνω εικόνες είναι από ...βιολογικά μικρόβια, και οι παρακάτω εικόνες είναι από Παγκόσμιες Ημέρες Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση μικροβίων του παρελθόντος.



http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_05.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου