Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Αλέκος της πίσω πόρτας

Υπερπρωθυπουργός από την πίσω πόρτα θα γίνει ο Αλέκος Παπαδόπουλος, αν ο Παπανδρέου αποδεχθεί την συμπαιγνία Βενιζέλου – Καρατζαφέρη. Βέβαια ο πρώην υπουργός θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός, όπως είναι η διακαής του προσωπική φιλοδοξία, αλλά ο πρόεδρος του Ταμείου Διαχείρισης της Δημόσιας Περιουσίας που θα ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ήταν το πρόσωπο που προωθείτο από διάφορους παράγοντες εκείνη την μοιραία Τετάρτη που ο πρωθυπουργός είχε υποβάλει την παραίτησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ικανός για να γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα ως «εθνική λύση» – έχει δηλαδή μία αντίληψη σωτήρα για την πατρίδα. Γύρω του είχαν στρατευθεί ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που ζητούσαν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Στο σχέδιο αυτό συμμετείχε και ο Καρατζαφέρης, όπως και οι Φλωρίδης, Νασιώκας (που παραιτήθηκαν από βουλευτές). Ενήμερος ήταν και ο Ε. Βενιζέλος που είχε ξεκαθαρίσει ότι έχει άλλη στρατηγική και άλλο πολιτικό σχεδιασμό. Έτσι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέφερε σήμερα το όνομα του Αλ. Παπαδόπουλου σε μία συζήτηση μεταξύ γνωστών και ενημερωμένων φίλων.

http://www.antinews.gr/2011/06/29/109567/

Σχόλιο ΠΡΟΣΛΑΛΙΑΣ: Το καλό θινκ τανγκ ΕΛΙΑΜΕΠ. Μήνες πριν προετοιμασμένα και με την ευλογία (ο τόνος είναι λάθος) της λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Με τις υγείες μας. Αντε και ο Χατζηδάκης, ο Μάνος, ο Κοντογιαννόπουλος και το κακό συναπάντημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου