Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια, έδωσαν οι τραπεζίτες σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ;


Καλώς να τους δεχθούμε τους επιτρόπους του Γιούνκερ.

Τους παρακαλούμε δε, να ξεκινήσουν τα κουμάντα από τις εγχώριες τράπεζες.

Να φωνάξουν όλους μαζί τους τραπεζίτες και να τους ρωτήσουν πόσα εκατομμύρια ευρώ δάνεια έδωσαν τα τελευταία 20 χρόνια στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ: Εκδότες, καναλάρχες και διάφορα άλλα τυχάρπαστα κοράκια που χάθηκαν από τη πιάτσα αφού πρώτα είχαν καταλώσει αμέτρητα κουτιά πούρα με φόντο τα κορόιδα, τους φορολογούμενους.

Καλούμε τον Ευρωπαίο έπαρχο να ρωτήσει τον κ. Σάλλα, τον κ. Βγενόπουλο, τον κ. Νανόπουλο, πόσα εκατομμύρια ευρώ δάνεια έδωσαν σε εκδότες και καναλάρχες, με τι υποθήκες και πόσα από αυτά πληρώθηκαν η πληρώνονται κανονικά.

Καλούμε επίσης τον έπαρχο του Γιούνκερ να ρωτήσει τη κυβέρνηση πόσα εκατομμύρια ευρώ από τα πακέτα στήριξης τσίμπισε ο κάθε τραπεζίτης-η τράπεζά του.

Μέσα από αυτές τις ερωτήσεις ο Έπαρχος θ αντιληφθεί το μέγεθος της διαπλοκής του πολιτικού συστήματος, με το τραπεζικό και με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κάποιοι από τους οποίους είναι σκέτος υπόκοσμος-το αποδεικνύουν και τα μέτωπα με τη Δικαιοσύνη που κατά καιρούς έχουν ανοίξει αυτοί οι κύριοι.

Καλούμε τους αξιότιμους τραπεζίτες να μας που για ποιους λόγους έδωσαν (άπλωσαν τον τραχανά που θάλεγε κι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου) ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ στους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Τι φοβούνται οι τραπεζίτες και εξαγοράζουν την σιωπή των ΜΜΕ;

Πως είναι δυνατόν κάποιοι τραπεζίτες να συνεχίζουν να δίνουν χρήμα σε ανυπόληπτα έντυπα, διαδικτυακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, μέσα από τις διαφημίσεις;

Όλα αυτά πρέπει να τα μάθει ο μερακλής ο Έπαρχος.

Έπαρχε Αρίστο, μπες στο τραπεζικό μαγαζί και κλείστο…

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6691

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου