Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το ελληνικό πνεύμα και ο μύστης του χριστιανισμού

Δυο λόγια για τη φωτογραφία.
Η κεφαλαιοκρατική και αντιμοναρχική πατριδοκαπηλεία των Συνταγματαρχών αντικαταστάθηκε επάξια από τη σοσιαλιστική πατριδοκαπηλεία του "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", του ύπερθεν σκουπιδιών εικονιζομένου.

"Τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών υιοθετεί στο μανιφέστο του ο Άνερς Μπρέιβικ. Στο 1500 λέξεων μανιφέστο του «2083: Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας» ο Νορβηγός εξτρεμιστής προτείνει:
Toν διαμελισμό της Αλβανίας και την προσάρτηση τμήματος της στην Ελλάδα
Την επιστροφή στην Ελλάδα των «χαμένων πατρίδων» στην Τουρκία (παράλια Μικράς Ασίας)
Την εκδίωξη του Μουσουλμανικού στοιχείου από την Βόρειο Κύπρο.

Επίσης το μανιφέστο περιέχει χάρτη της νέας Μεγάλης Ελλάδας καθώς και τον δικέφαλο αετό της Ορθοδοξίας με την επιγραφή «Δεν ξεχνώ!»"

Τα ανωτέρω γράφει στο "Μανιφέστο" του ο ελληναράς Νορβηγός μακελάρης και τα αναπαράγει με τις δέουσες προεκτάσεις ο γνωστότατος κύριος Τάκης Μίχας(*). Διότι, μάλλον, θα διέφυγε της προσοχής των στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η Ελλάδα και ο ελληνοχριστιανισμός ενέπνευσαν το ανθρωποκτόνο πνεύμα του φονιά, που σήκωσε μόνος του, ως άλλος Προμηθέας, στην πλάτη του 600 τόνους εκρηκτικά για να τινάξει στο αέρα το νορβηγικό Κοινοβούλιο.

Θαυμάσια διαφήμιση μας έκανε και όλος τώρα ο κόσμος θα αρχίσει πάλι να μας κουβεντιάζει. Κάποιοι άλλοι ξέρουν καλά να κάνουν τη δουλειά τους. Τόσα χρόνια "το παλεύουν" με Τουρκία, έβαλαν εδώ μέσα τους μαχητές του Ισλάμ, ξεσήκωσαν τα Σκόπια και τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. (Είχαμε κι εμείς κάποτε έναν παρόμοιο ...).

Τώρα, το νέο "φρούτο" μας έρχεται από Νορβηγία μεριά καθαρίζοντας για λογαριασμό μας καμμιά πενηνταριά ανθρώπους. Διότι, τέλος πάντων, όταν σε πνίγει το δίκιο (έπνιξε έναν Νορβηγό σημειωτέον) αρπάζεις 600 τόνους εκρηκτικά, ένα αυτόματο και όποιον πάρει ο Χάρος.

Και τέλος, ο μακελάρης δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τρέφει και προφανώς, θα τα οφείλει στο ελληνικό πνεύμα διανθισμένο με άρωμα ορθοδοξίας. Το "Μανιφέστο" τελειώνει με την πρόταση: «Ευρωπαϊκή χριστιανική πανστρατιά για την απελευθέρωση της Δυτικής Ανατολίας και της Βόρειας Κύπρου με βιολογικές και χημικές επιθέσεις, οι οποίες ίσως να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο βαθμό που δεν θα προκαλέσουν ζημιές στην υποδομή της χώρας».

Τον ενδιαφέρουν οι υποδομές (ποιές;) και όχι οι άνθρωποι. Αναλώσιμοι είναι οι τελευταίοι, όχι όμως και οι υποδομές!

Αθάνατο ελληνικό πνεύμα, τι θα είμαστε εμείς σήμερα αν δεν υπήρχες εσύ μεγάλε Νορβηγέ και μύστη του χριστιανισμού;

Όσο για τον κύριο Μίχα, ο οποίος ταυτίζει το φτιαχτό μανιφέστο με "τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών", θα του απαντούσαμε ότι διατεταγμένο ρόλο εκτελούν ανέκαθεν οι ακραίοι "έλληνες" εθνικιστές (βλέπε συνταγματάρχες της απριλιανής Χούντας), όπως ακριβώς διατεταγμένο ρόλο επιτελεί και ο ίδιος. Τα κόλπα των αφεντικών τους τα μάθαμε. Ο ίδιος είναι, όπως φαίνεται, βαθιά νυχτωμένος.

(*)«Ελληνάρας» ο χασάπης της Νορβηγίας!

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/07/blog-post_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου