Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ακολουθώντας τις εντολές του Ταλμούδ προσκύνησαν τους Εβραίους Γιωργάκης και Παπούλιας!

Επειδή κάποιοι "ενοχλήθηκαν" από τη δικαιολογημένη οργή μας -όπως πιστεύουμε και κάθε σκεπτόμενου Έλληνα- που βλέπει τους ανώτερους άρχοντες της χώρας μας να εξευτελίζονται και να υποτάσσονται στους Σιωνιστές φορώντας τα σκουφάκια τους, ας δούμε τι προβλέπει το Ταλμούδ για το κιπά:

"Κάλυψε το κεφάλι σου, έτσι ώστε ο φόβος των ουρανών να είναι πάνω σου"!
Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το κιπά χρησιμοποιείται για να ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους μη Εβραίους, όταν προσεύχονται!!!

ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ; Διότι το συγκεκριμένο δεν είναι απλά ένα... διακοσμητικό καπελάκι, αλλά σύμβολο συγκεκριμένης θρησκείας που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένο σκοπό!

Θα μπορούσαν λοιπόν να αρνηθούν το κιπά οι προαναφερόμενοι... καπελωμένοι, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Ο γράφων, είχε κάνει κάτι ανάλογο μαζί με άλλους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς, όταν κατά την επίσκεψή μας σε ιστορικό χώρο του Ευαγγελίου που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και σήμερα λειτουργεί ως Συναγωγή, οι Εβραίοι μας ζήτησαν να φορέσουμε κιπά για να μπούμε μέσα και να τον δούμε!

ΦΥΣΙΚΑ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ!!! Κι επειδή υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές, εμείς δεν είμαστε εναντίον της τιμής στο Εβραικό Ολοκαύτωμα: Το αντίθετο μάλιστα!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ όταν αυτό συνεπάγεται την καταπάτηση της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!

Και καλά, οι Εβραίοι τη δουλειά τους κάνουν: Οι δικοί μας δεν έχουν καμία γνώση επί του θέματος;

Επίσης, θα μας πουν όλοι οι λαλίστατοι που μας έβγαλαν "αντισημίτες", ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ οι Νετανιάχου (Πρωθυπουργός) και Λίμπερμαν (Υπουργός Εξωτερικών) που επισκέφθηκαν πρόσφατα ΕΠΙΣΗΜΑ την χώρα μας; Κι αν το έκαναν, θα δέχονταν ποτέ να φορέσουν... ράσο ή οτιδήποτε άλλο που θα αντιβαίνει στην θρησκεία τους;

Βέβαια,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ να μην τους το πρότειναν καν!
Είναι γνωστό άλλωστε, πως η ευαισθησία τους εξαντλείται στα... κιπά, άντε και σε κάνα στεφάνι στο Μαυσωλείο του ΣΦΑΓΕΑ Κεμάλ! Για τα υπόλοιπα, δεν βαριέσαι...!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Εβραικό Ταλμούδ, ο εκφραστής του απόλυτου μίσους εναντίον Χριστιανών, γυναικών και ανθρώπων γενικότερα!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7475.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου