Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα δικαιώματα CO2 δεν αρέσουν στους Κινέζους

Ο μόνος τρόπος να γλυτώσω από την λαμογιά των Γερμανών και του φόρου τους, είναι να αποφασίσουν αυτοί ότι δεν τους συμφέρει. Αυτό, κοντός ψαλμός αλληλούϊα, θα το ανακαλύψουν και αυτοί στην μετά Φουκουσίμα οικο-παγίδα τους... Και τους το λένε και ...πελάτες, και αυτό τσούζει, γιατί ό,τι κάνουν οι Δυνάμεις Κατοχής, το κάνουν για να κονομάνε και να έχουν απασχόληση στην χώρα τους.

Το Πεκίνο, δεν αφήνει την Airbus να ανακοινώσει την πώληση 10 Α380 στην Hong Kong Airlines Ltd (περίπου €3 δις) γιατί δεν γουστάρει τον "Ευρωπαϊκό" μηχανισμό ελέγχου ρύπων, κοινώς τον φόρο στο CO2. Από τον Ιανουάριο, κάθε αεροπορική εταιρία που προσγειώνεται ή απογειώνεται από Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, θα πρέπει να ...αγοράζει δικαιώματα, ή να πληρώνει πρόστιμο. Παρόμοια αρνητικά αισθήματα έχουν και οι ΗΠΑ και η Ρωσία.

Και μπορεί να μην χαλάσει η συγκεκριμένη δουλειά, αλλά η μη ανακοίνωσή της δημιουργεί ένα σωρό άλλα προβλήματα στους "Ευρωπαίους". Και η μεν "Ευρώπη" επιμένει, αλλά η Λουφτχάνσα ξέρει πολύ καλά τι διαφορά κάνει να πληρώνεις φόρο αεροδρομίου (περί αυτού πρόκειται) και να μην τον πληρώνεις. Τα καλά αυτά νέα, τα πρωτοείδα εδώ.

Παρόμοια προβλήματα έχουν οι Γερμανοί (με συγχωρείτε, οι ..."Ευρωπαίοι") και με τις εκπομπές της ναυτιλίας.

Και, με συγχωρείτε, ξέρω ότι έχουμε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα, αλλά οι Δυνάμεις Κατοχής επιμένουν στα συγχωροχάρτια CO2...

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/06/co2.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου