Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δάσκαλε που δίδασκες…


Όπως μαθαίνω δυσαρεστήσαμε χθές τον κ. Βενιζέλο, επειδή δημοσιεύσαμε πόσο κοστίζουν τα δύο πολιτικά γραφεία που διατηρεί ως αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και ως υπουργός οικονομικών.
Η δημοσίευση των στοιχείων είχε απλώς και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα, μιας και οι πολίτες που στερούνται πολλές φορές και τα αναγκαία για μία αξιοπρεπή διαβίωση, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι θυσίες τους δεν πάνε στο βρόντο. Περίπου 2.000.000 ευρώ που μας στοιχίζει ο κ. Βενιζέλος είναι πολλά λεφτά, ακόμη και για τους έχοντες και κατέχοντες. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Επειδή λοιπόν τα πολιτικά γραφεία του κ. Βενιζέλου πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους αλλά και το μεγάλο κόστος τους, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Στο ΦΕΚ 1730, τεύχος Β’ του 2011 διαβάζω:
Σύσταση Πολιτικού Γραφείου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών—
ΟΜΩΣ ΔΕΝ μνημονεύει ούτε σε ποιον από τους δυο βενιζελοαναπληρωτές αναφέρεται, ούτε το ετήσιο κόστος της (παρά την διάταξη του άρθρου 90 του Π.Δ. 60/2005.
Για διευκόλυνση παντός ενδιαφερομένου παραθέτω το σχετικό άρθρο).
Κύριε Βενιζέλε μας κοτζάμ καθηγητής πανεπιστημίου είσαστε, πως αγνοείτε τα στοιχειώδη;; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό του υπογράψατε είναι ανυπόστατο; Πως σας ξέφυγε; Και πως ξέφυγε και από τα ακριβοπληρωμένα σαΐνια των δύο πολιτικών γραφείων σας;; Δικαίως λοιπόν θα το ακούσετε: δάσκαλε που δίδασκες!!!

οπωπητήρ JR

http://filotimia.blogspot.com/2011/08/blog-post_7342.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου