Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Την Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε ο Βελόπουλος και συναντήθηκε με τον ηγούμενο Εφραίμ

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.

Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην υπόθεση της Μονής.

Επίσης ανέφερε ότι πάντα από τα έδρανα της Βουλής, υποστήριξε την Μονή Βατοπαιδίου η οποία υπερασπίστηκε την περιουσία της.

Ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, ευχαρίστησε τον κ. Βελόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι εμείς «καθήκον μας ήταν να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε την περιουσία της Μονής».

Τέλος ο κ. Βελόπουλος προσέφερε στον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαίδιου μερικά βιβλία του, ενώ ο Γέροντας Εφραίμ προσέφερε στον ίδιο και τους συνεργάτες του, ένα ημερολόγιο της Μονής και μια έκδοση με φωτογραφίες από την ζωή του Αγίου Όρους.
ΠΗΓΗ.

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY: Ισχύει ό,τι γράψαμε και για την επίσκεψη Καρατζαφέρη στη συγκεκριμένη Μονή, μερικούς μήνες πριν.

Είναι μεν θετική η κίνησή τους να πάνε εκεί, αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΤΑΣΗ του "Ορθόδοξου" κόμματός τους όταν είχε ξεσπάσει το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου κι έβγαιναν στα Μμε βρίζοντας ελεεινά το Μοναστήρι και ιδιαίτερα τον Ηγούμενο Εφραίμ!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, Κυριάκο (παρότι γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σχέση σου με το Άγιον Όρος):

Αθήνα, 29/11/2008

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΦΡΑΙΜ

Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για τις εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου, μετά την απολογία Εφραίμ στον Οικουμενικό Πατριάρχη δήλωσε:

«Η τυχόν παραίτηση Εφραίμ είναι η αρχή. Εδώ δεν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα πάντα είναι να μιλήσει πώς και από ποιους το Βατοπέδιο έγινε Μεσιτοπέδιο».Να λοιπόν ένα ακόμα "κοσμητικό επίθετο" για την ιστορική Μονή: Μετά το "Βαλτοπαίδι", οι "Ορθόδοξοι" του Λαος το...βάφτισαν "Μεσιτοπέδι"!

Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μη μας κοροιδεύει ο (κάθε) Βελόπουλος, λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως "πάντα υπεράσπιζε το Βατοπαίδι"!!!

Τα γραπτά μένουν.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου