Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Οι Μαυρογιαλούροι έκαναν και φέτος το χρέος τους

Χορτάσαμε και φέτος, με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας, από ανούσιες και υποκριτικές ευχές της πολιτικής ηγεσίας. Κυρίαρχο στοιχείο στις φασόν ευχές τους η «ενότητα» η «προοπτική» η «ελπίδα» κι άλλα τέτοια ωραία.Κι ανάθεμα αν πιστεύουν λέξη απ΄ αυτά που τους γράφουν οι σύμβουλοί τους για να τα πούνε στο… πόπολο.

Κι αντί να επιλέξουν το δρόμο της σιωπής γα τα δεινά που έχουν επιφέρει σ΄ αυτό τον τόπο, προσπάθησαν και φέτος με λαϊκίστικες ευχές να μας δείξουν πόσο «συμπάσχουν» στο δράμα που περνούν οι πολίτες.

Οι αθεόφοβοι μάλιστα δεν διστάζουν να επικαλούνται και την Παναγία, η οποία κατά τη γνώμη τους θα κάνει… τα στραβά μάτια στα ανοσιουργήματα που έχουν κάνει εις βάρος του λαού.

Δηλαδή είναι να τρελαίνεται κανείς: βγαίνει ο πρωθυπουργός, που έχει φορτώσει 4-5 μνημόνια στις πλάτες των πολιτών, κι απ΄ την μαγευτική Σκιάθο που κάνει διακοπές και μας μιλά ότι πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού.

Πρώτον, γιατί υποβάλλατε το λαό σε ακόμη μια αιματηρή θυσία;

Δεύτερον, για ποια αποτελέσματα μιλάτε κύριε πρωθυπουργέ όταν είμαστε μια ανάσα από την χρεοκοπία κι ένα βήμα από το να γυρίσουμε στη δραχμή;

Και τρίτον, ως πότε θα νομίζετε κύριοι ότι μπορείτε να εμπαίζεται τους πολίτες;

Αιδώς Αργείοι!

Άντε μέρα που είναι με τους θεομπαίχτες!

http://www.kentrinews.gr/?p=34360

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου