Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΝΔ τελικά συναινεί και στο νέο χαράτσι.

Η πρόσφατη σοβιετικού τύπου έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται δίκην ποινής στους ιδιοκτήτες ακινήτων και η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον νομικό κόσμο της χώρας για την αντισυνταγματικότητά της, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, να έχει ενοχλήσει την Συγγρού.

Όμως η επίσημη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Τουλάχιστον.....
δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε το κόμμα αυτό, δείχνουν ότι μάλλον συναινεί στην επιβολή έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα.

Συγκεκριμένα: Η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μιχελάκης την Κυριακή μιλούσε απλά για νέο αναποτελεσματικό εισπρακτικό μέτρο, χωρίς να θίγει την νομιμότητα του μέτρου. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά με δεύτερη χθεσινή του ανακοίνωση, το κόμμα της ΝΔ, υπερασπιζόμενο το ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε στην ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, η οποία φάνηκε να αντιδρά στην είσπραξη της έκτακτης εισφοράς μέσω της ΔΕΗ και κατηγόρησε τους συνδικαλιστές ως τσιφλικάδες που αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο.

Με αυτή την τελευταία επισήμανση περί εφαρμογής του νόμου (Παπανδρέου - Βενιζέλου), η «φιλελεύθερη» Νέα Δημοκρατία, δηλώνει ευθέως προς τον ελληνικό λαό ότι θεωρεί απόλυτα νόμιμο το νέο σοβιετικού τύπου χαράτσι σε βάρος της ακίνητης ιδιοκτησίας, το οποίο και προφανώς συναινεί να εισπραχθεί μέσω της ΔΕΗ.

Επομένως αποδεικνύεται ότι έχουμε από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας μια ακόμα στην πράξη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με το πολιτικό θέατρο των διαφωνιών.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/09/blog-post_7977.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου