Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το ΤΖΙΝΙ.. πουουφφφ

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Μπεννυ… ξέρει ο Anaconda… χρεωστικό 108!

Σε έχω χρεωμένο με πολλά!! τρα όμως θέλω .. να μου πεις… (ΞΑΝΑΜΑΤΑΡΩΤΑΩ!!)

1. Θα δώσει το μερίδιο του το ΔΝΤ στην 6η δόση??

2. Ο Ράιχενμπαχ, έχει ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ”Η Ελλάδα χρωστάει 350 δισ άλλα έχει περιουσια 700 δισ” ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ το Χρέος και την ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ ΜΑΣ…. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ με τρόπο ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ… να ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ… με αρχή το Χαράτσι – Τόκο !!!…
Εσύ βγήκες ΜΕΤΑ.. και ΜΙΛΗΣΕΣ για Άξια Ακίνητης Περιουσίας 1 ΤΡΙΣ….. δλδ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ την ΕΞΙΣΩΣΗ του Γκεσταπίτης ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ !! οκ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ Τ' ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ???

3. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ποιες Ελληνικές Τράπεζες έχουν CDS Ελληνικής Χρεοκοπίας??.. σου μιλάω γι' αυτές που κλαίγονται για το κούρεμα και σου ενεχυρίασαν και προτάσεις !!!

4. ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ??? ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ???… θα μου κάνεις ένα σχεδιάγραμμα ?? ποιος, πόσα, πως πότε.

5. Τα CROSS DEFAULT και NEGATIVE PLEDGE … τα εμπεριέχει η ΝΕΆ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ????? (Όπως το PSI ΣΟΥ !!! του Αυγούστου …!!!??)

6. Πόσοι Κάτοχοι των 207δισ που μπαίνουν κουρείο έχουν αγοράσει από Ιούνιο και μετά σε 60-70% έκπτωση (2Y-30Y)?? δλδ κόστος 30-40&% ?? AYΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ μέχρι 59-69%!

Το Μνημόνιο που θα επισυναφθεί… ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ή ΤΑ ΕΧΕΙΣ ήδη ΔΩΣΕΙ στη Slaughter and May όπως το ΠΑΠΑΚι ??

7.1. ΓΙΑΤΙ δεν δίνεις τη δουλειά στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ??? ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ ?? είναι ΔΕΞΙΟΙ ?? είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΑΜΕιτες ???

Υπενθυμίζω τα εξής
α. η ίδια νομική εταιρεία που επεξεργάστηκε το νομικό σκέλος του περίφημου Σχεδίου Ανάν!
β. η ίδια νομική εταιρεία που ετοίμασε και παρέδωσε Δανειακή και Μνημόνιο σε 1-5 μέρες !!! και πληρώθηκε… οκ. πολύ γρήγοροι οι Εγγλέζοι ρε Μπέννυ…

Nomiko Symvoylio – Slaughter n May – signed_PP


ΠΟΙΟΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ??

ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ??

ΠΠ

olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου