Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ευρώπη δύο ταχυτήτων; Μα τα σχέδια είναι από το 1940...




Η γεωγραφία δεν έχει αλλάξει. Ο ήλιος δεν έχει αλλάξει. Το κλίμα δεν έχει αλλάξει. Η τεχνολογία έχει αλλάξει, και εκτός από μέταλλα παίρνουν και αέριο από την Ρωσία. Η Ρωσία έχει αλλάξει, είναι όπως πριν το 1917. Η Αγγλία έχει αλλάξει, έχει χάσει την αυτοκρατορία της αλλά έχει υποκατασταθεί εν μέρει με την Αμερική. Η Αμερική είναι πιο συνεργάσιμη από ήταν η Αγγλία, είναι και πιο μακριά. Οι τέως Σοβιετικές Δημοκρατίες, σαν να είναι και λίγο μοιρασμένες. Δηλαδή, όλο αυτά τα καύσιμα από τον Καύκασο, στο Βερολίνο πάνε, δεν πάνε στην Νέα Υόρκη. Ανακάλυψαν και την πατέντα του Θερμοκηπίου για πρόσθετες εξαγωγές και φόρους υποτέλειας. Και αυτή την φορά δεν φοβούνται τους Ρώσους, αφού έχουν τους ...Αμερικάνους (τουλάχιστον τους ...Δημοκρατικούς).

Οι άνθρωποι δεν έχουν αλλάξει. Και οι δικές μας γενιές δεν θυμούνται ούτε την προ 1917 εποχή, ούτε το ...1941. Ίσως ούτε πια το 1981...

Για περίπου ενάμιση χρόνο, γράφω για κάτι που θεωρώ όχι μόνο αντίθετο με την απλή αριθμητική και την απλή φυσική, αλλά και την στοιχειώδη λογική. Και όπως παρατήρησε κάποιος σχολιαστής, δεν έχει υπάρξει αντίλογος ή διόρθωση. Ο μόνος αντίλογος υπήρξε πρόσφατα και έλεγε:

"... τι ζόρι τραβας και σκουζεις με τις ανανεωσιμες; Μηπως εισαι του λόμπυ τηε πυρηνικηςενέργειας; Η αποφαση για ανανεωσιμες ειναι κεντρικη απο Ευρωπη και όλες οι χωρες συμμετεχουν εδω και πολλά χρονια. Ηρέμησε και συ και οι πικρομπαμπουρες του φόρουμ σου"

Όσο λογική είχε το Κατοχικό Δάνειο, άλλο τόσο λογική έχουν και οι ΑΠΕ. Και τελικά, το Πράσινο Μάρκετινγκ είναι πολύ πιο φτηνό από την Βέρμαχτ. Αυτοχρηματοδοτείται από τα καλοπροαίρετα ζόμπυς που νομίζουν ότι σώζουν τον κόσμο. Η λογική των ΑΠΕ είναι η ίδια με τα πλαστά μάρκα, το Κατοχικό Δάνειο, και τα άλλα, ιστορικά ευρω-νομίσματα. Η "καθαρή ενέργεια" από τις ΑΠΕ θα είναι σαν την Κατοχική Δίαιτα. Θα αρχίσει από τον λογαριασμό, και θα καταλήξει στο να μην έχουμε ρεύμα. Και με διαλυμένο τον παραγωγικό ιστό, οι φίλοι μας θα μας στέλνουν κουπόνια που θα ανταλλάσσονται με αποφάγια -- αν είμαστε καλά παιδιά. Τι νομίζετε είναι τα "δικαιώματα άνθρακα";

Τους χάρτες, τους είχα ανεβάσει στο τι υπάρχει μετά την Ευρώπη (2). Να την η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων.. Και από νομίσματα, δειτε τα ...ιστορικά. Έχουν πείρα...

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τους οικονομικούς όρους και την λογική των ΑΠΕ (όχι αυτών που φαντάζεστε για το αυθαίρετό σας, των άλλων) με το Κατοχικό Δάνειο, παρακαλώ δείτε το παρακάτω. Μας πάνε σε τέτοιες καταστάσεις και δεν μιλάει κανείς:


Το να ξεσηκωθούμε εμείς το βλέπω χλωμό. Πολλές ξανθιές ξώβυζες στην Τι-βι, πολλές καφετέριες, πολύς φόβος... Μόνη ελπίδα να καταλάβουν Λάτσηδες, Κωστόπουλοι, Μπόμπολες, Βαρδινιογιάννηδες, Ψυχάρηδες, ότι είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ στόχοι της άσκησης αυτής. Νομίζουν, μερικοί που "συνεργάστηκαν", ότι έχουν ανοσία. Λάθος. Είστε και εσείς, παλικάρια, στόχοι, και δεν ξέρω εάν το έχετε πάρει χαμπάρι.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/12/1940.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου