Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Τσεκλένης: πως ο Μητσοτάκης …”προίκισε” τη Ντόρα

«Υπήρξα Πρόεδρος στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Ήθελα να τους κάνω να καταλάβουν ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε πάρα πολλά χρήματα από αυτό, για να μπω στη σφαίρα επιρροής και να βγάλω χρήματα από αυτά. Αλλά επειδή όλα αυτά απαιτούν πολιτικούς χειρισμούς, μόλις έφυγε η κυβέρνηση έφυγα κι εγώ. Τι να έκανα; Να έλεγα στον Μητσοτάκη να μην πουλήσει την εταιρεία στους Γερμανούς αφού ήθελε να προικίσει την κόρη του; Προίκισε τη Ντόρα με τουλάχιστον 3 δις δραχμές πουλώντας την Πειραϊκή Πατραϊκή. Το λέω και το υπογράφω».

Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο διευθύνων σύμβουλος της FORTHNET!

Kίνημα Πόρτα-Πόρτα: Έξω απ' τη δική τους πόρτα

Φαντάσου, αυτόν που σου έφαγε τα λεφτά, που σου υποθήκευσε το μέλλον, που σε χρέωσε έως τα δίσέγγονά σου, κρυμμένο πίσω από την κουρτίνα του σπιτιού του. Να κοιτά το πλήθος κάτω από το σπίτι του. Να έρχεται επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με σένα. Όχι έξω από τη βουλή, από το υπουργείο. Έξω από το σπίτι του. Η δύναμη του νέου κινήματος των εξωποrtistas, διαδίδεται καθημερινά. Είναι πλέον πόλεμος επί συγκεκριμένου. Face to face, χωρίς την ασφάλεια ενός κυβερνητικού κτιρίου. Το σπίτι τους, η ασφάλειά τους, η γειτονιά τους, πρέπει να γίνει τόσο δημόσιος χώρος, όσο η απροκάλυπτη άνεση με την οποία μας δουλεύουν. Δεν ξέρουν μόνοι αυτοί πού μένουμε, με ποιον κάνουμε παρέα και τι είμαστε. Η πρόσβαση είναι αμοιβαία.

Και η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου

 
Έλληνες πολίτες μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τον αποθέωσαν για την ανιδιοτελή προσφορά του στη χώρα.