Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Όποιος αγαπάει δίνει τον εαυτό του...


Όποιος αγαπάει περισσότερο δίνει περισσότερο κι όποιος αγαπάει πάρα πολύ τι έχει αντάξιο να δώσει; Δίνει τον εαυτό του..."

Γέροντας Πορφύριος





Ο Γερμανικός Θαυμαστός Πράσινος Κόσμος

Δεν με έπιασε ξενομανία, και ζητώ συγγνώμη που ανέβασα ό,τι ανέβασα στα αγγλικά. Τους λόγους, τους εξήγησα τις προάλλες, και δεν έχει άλλο.

Όχι ότι είδα "το φως το αληθινόν", δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Απλά είδαμε 2-3 μαζί το θέμα, και με την βοήθεια και άλλων που είναι ομοιοπαθείς, νομίζω ότι προέκυψε μία σύνθεση που, από ό,τι είδαμε, δεν υπάρχει στο σύνολό της σε ξένες ιστοσελίδες.

Όσοι από εμάς είμαστε οργισμένοι με την ενόχληση, τον παραλογισμό και το οξύμωρον της Πράσινης Απάτης, φωνάζουμε κατά της Μπιρμπίλη, ή του Πασόκ, ή κατά φαντασμάτων της Νέας Τάξης, ή, στις ΗΠΑ κατά των "κόκκινων" όπως αποκαλούν τους σοσιαλιστές ή τους κομμουνιστές.

Υπουργεία διαφημίζονται στη σελίδα της ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου!

Στη ΜΚΟ της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαργαρίτας Παπανδρέου (ΚΕΔΕ – Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) δεν ενδιαφέρονται, πλέον, ούτε για τα προσχήματα. Δεν φτάνει που γεννάται μείζον θέμα ηθικής τάξης για τη χρηματοδότησή της από το ΥΠΕΞ, όταν αρμόδιος υπουργός ήταν ο γιος της, αλλά και σήμερα τα οικονομικά της φαίνεται να γνωρίζουν νέα άνθιση, καθώς στην ιστοσελίδα της οι διαφημιζόμενοι σε λίγο δεν θα χωράνε: Βλ: http://www.kede.org/

Και τι σύμπτωση! Οι περισσότεροι είναι δημόσιοι φορείς και υπουργεία: ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ, η Hellenic Aid, η Γ.Γ. Νέας Γενιάς, το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Εργασίας, αλλά και τα Τσιμέντα Χάλυψ, ο Α.Β. Βασιλόπουλος και το ίδρυμα “A. G. Leventis” Foundation.

Γερμανία: Η ‘δημοκρατία’ νίκησε! Έβαλαν μητέρα 12 παιδιών φυλακή, επειδή δεν δέχθηκε τα παιδιά της να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξουαλικής αγωγής

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 23 Φεβρουαρίου 2011 (LifeSiteNews.com) - Μια μητέρα δώδεκα παιδιών καταδικάστηκε σε 43 ημέρες φυλάκιση στη γερμανική πόλη του Salzkotten επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει στα παιδιά της να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ‘σεξουαλικής αγωγής’ σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με δύο γερμανικά (καθολικά) ειδησεογραφικά sites τα Kath.net και Katholishes.info.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται στα άρθρα, φέρεται να ανήκει στο δόγμα των Βαπτιστών, και της οποίας οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις είναι αντίθετες με το συγκεκριμένο μάθημα. Το ζευγάρι λέει ότι τα δικαιώματά τους βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στην οποία έχει προσχωρήσει η Γερμανία, αγνοήθηκαν εντελώς.