Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πρώην Προτεστάντης πάστορας ασπάσθηκε την Ορθοδοξία και χειροτονήθηκε

Την Ορθοδοξία ασπάστηκε ένας πρώην προτεστάντης ιερέας, στην περιοχή του Ίρκουτσκ, μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια διακονίας.

Ο πρώην Προτεστάντης κληρικός π. Ίγκορ χειροτονήθηκε ιερέας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, και λειτουργεί σε ένα χωριό στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Να σημειωθεί, ότι όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, από το 1990 άρχισε να συμμετέχει σε συνεδρίες της προτεσταντικής Εκκλησίας.

Επίσης, τόνισε ότι ταξίδευε από χωριό σε χωριό ως ιεραπόστολος, και έκανε χιλιάδες κηρύγματα όλα αυτά τα χρόνια για το προτεσταντισμό.

Αδιανόητη η μη αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου!

Γράφει ο Νίκος Μάρτης
Πρώην Υπουργός

Ο Ακαδημαϊκός Λουκάς Μούσουλος, μη εν ζωή σήμερα, τέως Καθηγητής Πολυτεχνείου – Μεταλλειολόγος, ως Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, σε ομιλία του με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές παραγωγικών επενδύσεων στις περιοχές του ορυκτού μας πλούτου» την 18η Μαϊου 1982, δήλωσε: «Πολλές περιοχές του Ελληνικού χώρου παρουσιάζουν αναμφισβήτητο μεταλλευτικό ενδιαφέρον. Σε όλες σχεδόν τις περιοχές αυτές είναι ήδη γνωστά, βεβαιωμένα, πιθανά ή δυνατά αποθέματα. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που τα αποθέματα αυτά είναι σημαντικά. Η χώρα μας εγκλείει στα εδάφη της αξιόλογο μεταλλευτικό πλούτο, ο οποίος επιτρέπει την ίδρυση μεταλλουργικής ή άλλης βιομηχανικής κατεργασίας.
Η Ελλάδα έχει ουράνιο, νικέλιο, χρυσό, άργυρο, χρώμιο, βωξίτες, λευκόλιθο, μαγγάνιο, μικτά θειούχα, μόλυβδο, σιδηροπυρίτη κοινό και χαλκούχο και άλλα βιομηχανικά ορυκτά όπως σμυρίδα, βαρυτίνη, λιγνίτη, καολίνη, περλίτη, μπενζονίτη, σμύριδα και άλλα. Θα περιορισθώ κατωτέρω μόνο με τα μικτά θειούχα, το ουράνιο και τον χρυσό.

Οι Ελληνίδες πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη!

Καταφέραμε για άλλη μια φορά ως χώρα να πάρουμε πρωτιά...

Αυτή την φορά ήταν οι Ελληνίδες που μας έκαναν "περήφανους" αφού κατάφεραν να βγουν πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη και τρίτες σε όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα με έρευνες το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση.10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες κυρίες αλλά και τις μικρότερες αφού 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με την έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ενώ περίπου 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από τις Ελληνίδες κάτω των 18 ετών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Το δίκτυο της ΔΕΗ

Να έχετε υπ' όψιν σας ότι, τα διεσπαρμένα ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά, αιολικά) κάνουν κυριολεκτικά μαντάρα το δίκτυο διανομής (γιατί αυτά συνδέονται στο δίκτυο διανομής Μέσης και Χαμηλής Τάσης) λόγω άσκοπων ενισχύσεων διατομών αγωγών και καλωδίων σε ένα δίκτυο που (παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα) είναι κατασκευασμένο για κατανάλωση και όχι για διεσπαρμένη (και άναρχη) παραγωγή και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ πάνω απ' όλα.

Όλη η Διανομή της ΔΕΗ από τα "πάνω" ως τα "κάτω" (κλιμάκια) βράζει!

Δείτε αυτό: