Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σοκαριστική αποκάλυψη: Σχολή των illuminati στην Ελλάδα!


Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο ας δούμε εν ολίγοις που "μορφώνονται-εκπαιδεύονται" οι παγκόσμιοι ελιτ-ιστές.
Ένα από τα κύρια σχολεία της παγκόσμιας ελίτ είναι το Le Rosey στο Γκστάαντ (Gstaad) της Ελβετίας.
http://www.rosey.ch

Έχει πάνω από 5.000 πρώην φοιτητές, και ένα από τα ποιό εκλεκτά μητρώα αποφοίτων στον κόσμο. Στο Le Rosey έχουν εκπεδευτεί γενιές οι οποίες δυναστεύουν έως σήμερα τον κόσμο, όπως οι οικογένειες των Hohenzollerns, Rothschilds, Metternichs, Borgheses, Hohenlohes και Radziwills.

Το μεγάλο στοίχημα ανάμεσα σε πιστούς και απίστους

Τοῦ Φώτη Κόντογλου

Τὴ Λαμπροδευτέρα τὸ βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, πρὶν νὰ πλαγιάσω γιὰ νὰ κοιμηθῶ, βγῆκα στὸ μικρὸ περιβολάκι ποῦ ἔχουμε πίσω ἀπὸ τὸ σπίτι μας, καὶ στάθηκα γιὰ λίγο, κοιτάζοντας τὸ σκοτεινὸ οὐρανὸ μὲ τ' ἄστρα.
Σὰν νὰ τὸν ἔβλεπα πρώτη φορά. Μοῦ φάνηκε πολὺ βαθύς, καὶ Σὰν νὰ ἐρχότανε ἀπὸ πάνω μία μακρινὴ ψαλμωδία. τὸ στόμα μου εἶπε σιγανά: «Ὑψοῦτε Κύριον τὸν Θεὸν ἠμῶν, καὶ προσκυνεῖτε τῷ ὑποπόδιο τῶν ποδῶν αὐτοῦ». 'Ἕνας ἁγιασμένος γέροντάς μου εἶχε πεῖ μία φορὰ πῶς κατὰ τοῦτες τὶς ὧρες ἀνοίγουνε τὰ οὐράνια. Ὃ ἀγέρας μοσκοβολοῦσε ἀπὸ τὰ λουλούδια κι ἀπὸ τὰ ἅγιοχορταρα, ποῦ ἔχουμε φυτέψει. «Πλήρης δ οὐρανὸς καὶ ἢ γῆ τῆς δόξης τοῦ Κυρίου».
Θὰ στεκόμουνα ἔχει πέρα μοναχὸς ὡς τὸ ξημέρωμα. Σὰν νὰ μὴν εἶχα σῶμα, μήτε κανένα δεσμὸ μὲ Τὴ γῆ. Ἄλλα συλλογίστηκα μήπως ξυπνήσει κανένας μέσα ἀτὸ σπίτι καὶ ἀνησυχήσουνε ποῦ ἔλειπα, καὶ γι' αὐτὸ μπῆκα μέσα καὶ ξάπλωσα.

Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Χόνγκ Κόνγκ

Με κατάνυξη και ιεροπρέπεια εορτάστηκε στο Χόνγκ Κόνγκ η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής κ.Νεκτάριος, ο οποίος προς της Απολύσεως εξήγησε στούς πιστούς, πού είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, το νόημα του εορτολογικού θέματος της ημέρας και την σημασία της λιτανεύσεως των ιερών εικόνων.

Παραίτηση

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Ο αγαπών τον άνθρωπο, τίποτε ανθρώπινο δεν αγαπά"

1. Όταν πήγα στην Κάλυμνο, το 1968, ο φίλος μου ο Κώστας, ο οποίος μεταξύ των άλλων επαγγελμάτων ασκούσε και το επάγγελμα του φωτογράφου, μου έδειξε τη φωτογραφία που έδειχνε όλα τα καράβια καθισμένα στην παραλία και στους δρόμους που οδηγούσαν στη θάλασσα. Ήταν μια φωτογραφία από ένα τσουνάμι στην Ελλάδα.

2. Ο λόγος που μου έδειξε τη φωτογραφία αυτή ο Κώστας ήταν η κουβέντα μας για τη σιγουριά της περιουσίας.

3. Ο Κώστας πίστευε ότι σ΄ αυτή τη ζωή δεν είναι τίποτε σίγουρο και πολύ περισσότερο η περιουσία στη θάλασσα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο στην Ελλάδα. Γιατί όλη η Ελλάδα είναι θάλασσα. Οι Έλληνες είναι εκπαιδευμένοι σε συνθήκες χάους. Τους Γερμανούς να κλαις, που νομίζουν ότι τα πράγματα είναι αιώνια.

Ηλεκτρικά τρένα με ΑΠΕ; Χαχαχαάαα!

Οι συνέπειες της καταστροφής στην Ιαπωνία θα αργήσουν να φανούν, αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι ο προχτεσινός σεισμός ήταν πεταλούδα πολύ πιο σημαντική από άλλες... Αλλά θα μείνω στα εύκολα:

Θα κοπούν τα πυρηνικά; Δεν νομίζω, απλά, μερικοί που είχαν πάρει φόρα, αν έχουν εσωτερικές πολιτικές πιέσεις, λίγο θα καθυστερήσουν, λίγο θα ακριβύνει ο λογαριασμός, λίγο το πυρηνικό ρεύμα... Αλλά να μην μπούνε; Να το δω και να ανάψω και κεράκι... Όχι ότι φοβάμαι ή δεν θέλω, αλλά θα έχει ένα όφελος να πάνε πίσω τα πυρηνικά, ιδίως στην Γερμανία.

Τα μαθηματικά της αβύσσου...

Και αίφνης σείστηκε η γη. Και αμέσως έπεσε η τιμή του πετρελαίου διεθνώς με την «εκπληκτική» εξήγηση «πως ο καλύτερος πελάτης μας, η Ιαπωνία, λόγω ζημιών θα μειώσει τις παραγγελίες της...»! Απλά πράγματα. Δούναι και λαβείν κατά Μέρκελ. Η προσταγή - πρόταση απλή. Πουλήστε τώρα τη δημόσια περιουσία στους ιδιώτες. Σ' αυτούς δηλαδή που δε χόρτασαν να ρουφάνε και την τελευταία σταγόνα πλούτου που παράχθηκε χρόνια τώρα με ιδρώτα από υποπληρωμένους εργάτες για χορτασμένα αφεντικά.

Σκέφτομαι πόσες επερωτήσεις έχει κάνει ως τώρα, τα τελευταία δέκα χρόνια, το ΚΚΕ στη Βουλή για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων στη χώρα χωρίς να γραφτεί μια αράδα, μήτε λεπτό τηλεοπτικό να χαλαλιστούν για τόσο «τετριμμένες» πρωτοβουλίες.

Σκέφτομαι σε πόσα σχολεία και νοσοκομεία, εφορίες κι άλλα δημόσια κτίσματα, έχω περιοδεύσει με συντρόφους, ήδη γερασμένα κι ετοιμόρροπα πριν καν περάσεις την πόρτα ορατά ως ομαδικοί τάφοι.

Οι κοινωνικές ευαισθησίες του κ. Βενιζέλου

Δηλώσεις Βενιζέλου τώρα στο Αλτερ, ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας!

“Το πετρέλαιο αυξάνεται και για τον φτωχό και για τον πλούσιο”!!!!

“Ο φτωχός είναι συνηθισμένος στην φτώχεια του, ο εύπορος που χάνει εισοδήματα χάνει τον κόσμο κάτω απ’τα πόδια του”!!!!

Ωραίος ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, σοσιαληστής με τα όλα του, προαλείφεται για άξιος διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του κόμματός του.

Δηλαδή κύριε Βενιζέλο ίδιο είναι να πληρώνει πετρέλαιο ο εργαζόμενος των 700 ευρώ στην Φλώρινα και στην Νάουσα και ίδιο ο εύπορος του Κολωνακίου; Μήπως μας λέτε κι εσείς ιστορίες του Κολω..νακίου;