Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Είμαστε ένοικοι σε προσωρινές καλύβες!

«Σώσόν με από πηλού, ίνα μη εμπαγώ»
(Ψαλ. 68,15)

Αδελφοί, οι ψυχές μας είναι ντυμένες με πηλό· και τα πήλινα, χοϊκά. σώματά μας έχουν δοθεί για την υπηρεσία της ψυχής μας.

Είθε οι ψυχές μας να μη βουλιάξουν μέσα στο χώμα! Είθε οι ψυχές μας να μη σκλαβωθούν στο πήλινο σαρκίο! Είθε η ζωντανή φλόγα να μη σβηστεί μέσα στο χοϊκό τάφο!

Είναι απέραντη και αχανής η χοϊκή γη που μας έλκει προς τον εαυτό της, αλλά απείρως πλατύτερο είναι το απροσμέτρητο βασίλειο του Πνεύματος που καλεί την ψυχή μας, ως δικιά του.

Πράγματι συνδεόμαστε με τη γη με το χοϊκό σώμα, αλλά συνδεόμαστε και με τον ουρανό με την ψυχή. Είμαστε ένοικοι σε προσωρινές καλύβες, είμαστε στρατιώτες που καταλύσαμε σε προσωρινές σκηνές.

"Οι αγανακτισμένοι ζητάνε μια πιο δημοκρατική διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί τα εθνικά συστήματα είναι αδύναμα"

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙKΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"!

Ανατριχιαστικό βίντεο, αφιερωμένο σε πολλούς και διάφορους, από εμάς τους... συνωμοσιολόγους:

Αγανακτείν

Δεν υπάρχει δικαίωμα προσωπικής αγανάκτησης, δε μπορείς να αγανακτείς για να αγανακτείς. Πρέπει να υπάρχει συλλογική ταυτότητα για να έχεις δικαίωμα να «πιάσεις» μισό τετραγωνικό πλατείας να κάνεις την αγανάκτησή σου πολιτική στάση. Γιατί εσύ θέλεις να είσαι από κάτω στην πλατεία όχι ψηλά και να μιλάς. Έτσι σου έμαθαν να ζεις, αλλά τώρα που θέλεις τον ζειν σου να το κάνεις αγανακτείν σου δεν σου αφήνουν τόπο. Είναι η εποχή της Σιωπής αλλά το δικαίωμα σου αυτό θα έρθει να το σφετεριστεί ο χρόνιος εργολάβος της Ομιλίας. Εκατομμύρια Ελλήνων μπορεί να μην έχουν λύσεις για την έξοδο από την κρίση αλλά όλοι αυτοί έχουν τον κύριο λόγο της αγανάκτησης. Η εισβολή στον χώρο αγανάκτησης των λάιφ στάιλ της κάθε πολιτικής περιόδου της χώρας είναι αυτό που σε αγανακτεί περισσότερο και από την ίδια την αγανάκτηση. Το κοινό είναι έτοιμο, οι θεατές στιβαγμένοι και σε μία εξέδρα ψηλά οι αποτυχόντες παλαιότερων κινήσεων ή εξεγέρσεων να θέλουν να σου πουν ότι είναι μαζί σου.

Θα σκάσουμε απ΄ το πολύ φαγητό;


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Θα σκάσουμε απ΄ το πολύ φαγητό; Τί φταίει και τρώμε μέχρι σκασμού; Φταίει η ιδέα που έχουμε για το φαγητό, που μοιάζει με την ιδέα που έχουμε για τα καύσιμα μιας μηχανής;

Φταίει η ιδέα που έχουμε για το σώμα μας; Οι τεχνοκράτες πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι ένα είδος μηχανής. Φταίει η ιδέα του ανθρωπου-μηχανή; Για τη μηχανή ισχύει το όσο περισσότερη ενέργεια, τόσο το καλύτερο. Ισχύει το ίδιο και για τον άνθρωπο;

Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά..."

Παίρνουν τα όπλα από την Εθνοφυλακή... Γιατί άραγε; Μήπως ο λαλίστατος, ο πομποδέστατος και μεγαλοπρεπής συνταγματολόγος και υπουργός Άμυνας (όχι Εθνικής) κύριος Βενιζέλος, μπορεί να εξηγήσει το γεγονός; Γιατί είναι γεγονός πως αστυνομικοί μοιράζουν εντολές επιστροφής οπλισμού στους εθνοφύλακες της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας...!

Πρώτη σκέψη είναι πως φοβούνται τον λαό. Αυτό περνάει από το μυαλό κάθε λογικού ανθρώπου, ο οποίος μαθαίνει την είδηση που συντάραξε την ήδη ταραγμένη πατρίδα μας, την Ελλάδα. Όμως, άλλο ο φόβος και άλλο ο... αφοπλισμός ανδρών, οι οποίοι έχουν εθνική επιταγή να προστατεύσουν την πατρίδα εάν παραστεί ανάγκη, εάν απαιτηθεί γρήγορη κινητοποίηση λόγω οποιασδήποτε εχθρικής ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας. Και τονίζω την φράση "εχθρικής ενέργειας", επειδή ο προσανατολισμός της Εθνοφυλακής είναι κατά ανθελληνικών δραστηριοτήτων και ενεργειών και σε καμία περίπτωση κατά Ελλήνων...

O Γ. Καρατζαφέρης κτηματομεσίτης με μαύρο χρήμα στο Λονδίνο; Είναι δυνατόν;

Ανδρέας Φ. Αναγνώστης

Οι ελληνες δημοσιογράφοι ρίχνουν πάλι αυτές τις μέρες ευθύνες σ' όσους έλληνες νόμιμα επενδύουν σε ακίνητα στο Λονδίνο όπως έχουν κάθε δικαίωμα. Κανείς όμως δεν ασχολείται πραγματικά μ' όσους ξεπλένουν μαύρα χρήματα στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου.

Πρώτος απ' όλους ο συνάδελφος τους και πρόεδρος κόμματος Γ. Καρατζαφέρης! Ο Γ. Καρατζαφέρης εδώ και χρόνια δουλεύει χωρίς να πολυφαίνεται στην κτηματαγορά του Λονδίνου με δυο εταιρίες:

Θαύμα του Chernobyl

25 χρόνια μετά το δυστύχημα του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία, ένα θαύμα μαρτυρείται εκεί, υπενθυμιζόμενο και από την εικόνα του Χριστού Σωτήρος του Τσερνομπίλ. Το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ιντερφάξ έγραψε στις 20 Απριλίου 2011, τα εξής:

Η μόνη ανοικτή εκκλησία στη ζώνη του Τσερνομπίλ σημειώνει το ελάχιστο επίπεδο ακτινοβολίας!