Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

καὶ πνεῦμα καινὸν δώσω ὑμῖν καὶ ἀφελῶ τὴν καρδίαν τὴν λιθίνην... καὶ δώσω ὑμῖν καρδίαν σαρκίνην


Προφητείας Ἰεζεκιὴλ τὸ Ἀνάγνωσμα
Κεφ. ΛΣΤ', 24


Τάδε λέγει Κύριος· Λήψομαι ὑμᾶς ἐκ τῶν ἐθνῶν, καὶ ἀθροίσω ὑμᾶς ἐκ πασῶν τῶν γαιῶν, καὶ εἰσάξω ὑμᾶς εἰς τὴν γῆν ὑμῶν, καὶ ῥανῶ ἐφ' ὑμᾶς ὕδωρ καθαρόν, καὶ καθαρισθήσεσθε ἀπὸ πασῶν τῶν ἀκαθαρσιῶν ὑμῶν, καὶ ἀπὸ πάντων τῶν εἰδώλων ὑμῶν, καὶ καθαριῶ ὑμᾶς, καὶ δώσω ὑμῖν καρδίαν καινήν, καὶ πνεῦμα καινὸν δώσω ὑμῖν, καὶ ἀφελῶ τὴν καρδίαν τὴν λιθίνην ἐκ τῆς σαρκὸς ὑμῶν,

Δείτε πότε έχει γενέθλια ο Γιώργος Παπανδρέου. Τώρα εξηγούνται όλα.

Η παριετάρια, κοινώς περδικάκι και οι αλλεργίες

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ο Δήμαρχος και για τα ιατρικά; Κι όμως εδώ μπορεί να βοηθήσει περισσότερο κι απ΄ τους γιατρούς: Η Ιατρική επιστήμη έχει εξακριβώσει ότι 50 στα εκατό περιστατικά αλλεργίας προκαλούνται από ένα χορταράκι που ονομάζεται παριετάρια, κοινώς περδικάκι, και φύεται παντού, στις σχισμές των τοίχων, στα πεζοδρόμια, στις πρασιές παντού. Αφήνει ένα αδιόρατο χνούδι και προκαλεί την αλλεργία, ιδίως στα παιδιά προκαλεί το παιδικό άσθμα.
Αλλόφρονες οι γονείς βλέποντας τα παιδιά τους να μην μπορούν να αναπνεύσουν τρέχουν στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, τις νύχτες.
Είναι δύσκολο να το ξεπατωθεί αυτό το χορταράκι;

Δοξαστικόν τῆς Πεντηκοστῆς

Δοξαστικόν τῆς Πεντηκοστῆς
ὑπὸ Δημ. Σύλλα (†1938).

Ο Δημήτριος Σύλλας υπήρξε πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού των Τρικάλων.

Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου: Σιών και μασονικοί συμβολισμοί

Το λογότυπο που βλέπετε είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!
"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!

Στις επικρίσεις έρχεται τώρα να προστεθεί και εκείνη που λέει ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα"! Αυτήν την άποψη εξέφρασε στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών".

Πόλεμος συνταγματολόγων.

Χθες το βράδυ απολαύσαμε τον καθηγητή συνταγματολόγο κ. Κώστα Χρυσογόνο στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλλίδη στην ΕΤ3.
Ας διαβάσουμε τι υποστηρίζει ο αξιόλογος καθηγητής.

"Το πρώτο άρθρο του ν.3845/2010 περιγράφει το ιστορικό της δημιουργίας του «μηχανισμού στήριξης». Στην §4 εξουσιοδοτείται συλλήβδην ο Υπ. Οικονομικών να υπογράφει μνημόνια και συμβάσεις με την προσθήκη ότι αυτά θα εισάγονται στη Βουλή για κύρωση. Πέντε (!) μόλις ημέρες μετά τη δημοσίευση του ως άνω νόμου, ήρθε ο ν.3847/2010 με ένα και μόνο άρθρο να ανατρέψει τα πάντα, ορίζοντας ότι οι συμβάσεις και τα μνημόνια εισάγονται στη Βουλή όχι για κύρωση, αλλά για «συζήτηση και ενημέρωση» (ως εάν να επρόκειτο όχι για το νομοθετικό σώμα, αλλά για λέσχη συζητήσεων ή για καφενείο) και ακόμη ότι «ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους». Τελείως αντισυνταγματικώς αφού έτσι διεθνής παραστάτης του κράτους καθίσταται ο Υπουργός Οικονομικών αντί του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα ήταν πια γενική νομοθετική εξουσιοδότηση ή νόμος-πλαίσιο, αλλά κράτος έκτακτης ανάγκης.

Μεγάλη επιτυχία...

Γράφει η Κουκίδα

Κατατέθηκε το σχέδιο των 28 δισεκατομμυρίων στη βουλή αφού τα μέλη του υπουργικού το ενέκριναν χωρίς να πουν κιχ. Η πλάκα είναι ότι τους είπε φάτσα κάρτα ο ΓΑΠ ότι έρχεται ανασχηματισμός και θα αλλάξουν κάποιοι απ αυτούς. Αλλά το μεγαλειώδες πλάνο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου το οποίο εγγυάται την σωτηρία της χώρας το 2015, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και πικρόχολα σχόλια. Είναι μια ιδιοφυία! Κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα και να παρουσιάσει ένα δίκαιο και αναπτυξιακό σχέδιο που εγγυάται πρωτογενή πλεονάσματα από το 2012. Άρα θα περάσει και από τη βουλή με πανηγυρικές διαδικασίες. Άρα το θέμα λύθηκε, εμείς μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης, ο ΓΑΠ θα μπορεί ελεύθερα να αλλάξει το πολιτειακό σύστημα της χώρας με δημοψήφισμα και από του χρόνου το χρέος θα είναι βιώσιμο. Ε άμα τύχει να ξεπουλήσουμε και καμιά εταιρία, κανένα νησάκι, κανένα φυσικό αέριο σε τιμή ευκαιρίας, ε, και τι έγινε; Ας το πάρει το ποτάμι.