Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τί συμβαίνει στους διώκτες της Εκκλησίας του Χριστού;

Ρωτήστε τον διώκτη της Εκκλησίας Σαύλο (Σαούλ), τί του συνέβη. «Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίξειν» (Πράξεις 26, 14), του είπε ο Κύριος και ο Σαύλος βαπτίστηκε και έγινε ο Παύλος, ο Απόστολος.

Τί συνέβη στον Ηρώδη, τον πρώτο διώκτη των χριστιανών; Τί συνέβη στον Ιουλιανό τον Παραβάτη.; Πέθαναν και οι δύο με φρικτό θάνατο, ενώ οι θεοστυγείς δολοπλοκίες τους εναντίον του Χριστού διαλύθηκαν σαν καπνός.

Αλλά έτσι συνέβαινε πάντα στην ιστορία: κάποιοι διώκτες μεταστρέφονταν στον χριστιανισμό, ενώ άλλοι πέθαιναν με φρικτούς θανάτους. Πάντοτε οι προσπάθειες του ενός ή του άλλου χριστιανομάχου εκμηδενίζονται, διαλύονται σαν καπνός.

Η Ελληνική Γλώσσα θα κατατροπώσει αυτόν που θα τα βάλει μαζί της!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Νιώθουμε τη θλίψη των ανέργων, των μαγαζιών που κλείνουν, την απόγνωση αυτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κι όμως κάτι μας λέει μέσα μας πως αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή της πτώσης ενός συστήματος που πεθαίνει και που το ισχυρότερο όπλο εναντίον του είναι ο λόγος. Γι’ αυτό εκείνο που βάλλεται πιο πολύ, εκείνο απ΄ το οποίο προσπαθούν να μας αποτρέψουν, ιδίως τους νέους είναι ο λόγος του Θεού.

O Ιησούς είπε να ζούμε στον κόσμο χωρίς να είμαστε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου. Από τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι αυτοί που επιτίθενται στα παιδιά και στην Ελληνική Γλώσσα. Ο Κύριος είπε επίσης ότι παν γόνυ κάμψει και πάσα γλώσσα εξομολογήσεται τω Θεώ. Θα καμφθεί το γόνυ αυτών που επιτίθενται στα παιδιά και στην Ελληνική Γλώσσα. Εθεώρουν τον σατανά να πέφτει ως αστραπή στη γη, λέει ο Κύριος.

Το άρθρο του Κανονισμού της Βουλής που παραβίασε ο Πετσάλνικος

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στην βουλή για το μεσοπρόθεσμο, ο πρόεδρος κ. Πετσάλνικος επέτρεψε σε δύο βουλευτές να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την (θετική) ψήφο τους κάτι που είναι ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ.

Ήταν φανερό ότι όλο το σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο (έπρεπε να βρει μια δικαιολογία ο Αθανασιάδης...).

Η αντιπολίτευση "συνελήφθη κοιμώμενη" και άφησε την ψηφοφορία να εξελιχθεί, αφήνοντας τον κ.Πετσάλνικο να κάνει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...

Όχι ρε Τράγκα ο Yorgo δεν είναι Τσολάκογλου....

Κάθε πρωί ο Γιώργος Τράγκας αυτό το ρετάλι της δημοσιογραφίας το καραμπινάτο μέρος του συστήματος, Ζιάγκα καλή σου ώρα, απο το RealFm κατ εξακολούθηση παρομοιάζει τον Υοργο με τον στρατηγό Τσολάκογλου. Οχι ρε Τράγκα ο Yorgo δεν είναι Τσολάκογλου. Ο στρατηγός Τσολάκογλου είναι τραγικός. Σε μία τραγική στιγμή της ιστορίας με τον στρατό του περικυκλωμένο έτοιμο να θυσιαστεί σαν πρόβατο στον βωμό της αμετροέπειας, βλακείας και αναξιοπρέπειας της ελίτ του Κολωνακίου που έγλειφε τους Εγγλέζους πήρε την ιστορική απόφαση να συνθηκολογήσει για να σώσει τους ανθρώπους του από την σίγουρη σφαγή. Στην συνέχεια ο στρατηγός όρκισε την πρώτη κατοχική κυβέρνηση την ώρα που η ελίτ των Αθηνών συνωστιζόταν στον Πειραιά για να μπει στα πλοία με τα παιδιά τους τις γαλλίδες νταντάδες, τα καροτσάκια για να πάει στην Αλεξάνδρεια και να εξακολουθήσει να υπηρετεί τους Άγγλους και να παραδώσει την Ελλάδα στον αγγλικό αποκλεισμό και την πείνα του 41 για 100 λίρες τον μήνα. Ένας συνωστισμός που έκανε το πληρώματα των πλοίων να στασιασουν. “Αναρωτιέται, κανείς ποιός εμπνέει περισσότερο σεβασμό: ο Τσολάκογλου στους Γερμανούς, ή η Ελεύθερη Ελληνική Βασιλική Κυβέρνηση στους Άγγλους” Γιώργος Σεφέρης. Πολιτικό Ημερολόγιο, τομ Α’, 1935-1944, Ίκαρος 1979, σελ 94.

Τα δικαιώματα άνθρακα στα αζήτητα

Ξεπουλήθηκε και το ΙΟΒΕ και παπαρολογεί... Και από εκεί που είχε πει την απλή αλήθεια, ότι δηλαδή οι πολλές ΑΠΕ θα μας οδηγήσουν σε ενεργειακή φτώχεια, τώρα τα γύρισε... Εάν, λέει μας βάλουν πολύ φόρο στο αέριο της μπύρας, και εάν αξίζουν πολλά λεφτά τα δικαιώματα CO2, και εάν ακριβύνει ο λιγνίτης και το αέριο τότε, οι ΑΠΕ, θα συμφέρουν. Γραμμή ΕΛΕΤΑΕΝ, Κάπρου, Λάλα, και εντολές του Γερμανού: "Εάν θέλετε λεφτά, θα βάλετε πολλές ΑΠΕ". Που μεταφράζεται, θα σας δανείσουμε, αλλά θα σας τα πάρουμε πουλώντας σας σαβούρες.