Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς η φιλία εκπίπτει σε προδοσία κι η χάρη σε ασέλγεια;

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Πώς η φιλία εκπίπτει σε προδοσία και η χάρη σε ασέλγεια; Πού θα βρούμε την απάντηση όσον αφορά την φριχτή αυτή αλήθεια; Οι πιστοί αναζητούμε την αλήθεια που θα μας ελευθερώσει στο Ευαγγέλιο του Χριστού. Το Θείον και Ιερόν Ευαγγέλιον είναι ο συνταγματικός χάρτης του ουρανού. Όσοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι ο Θεός το πολίτευμά τους δεν είναι στη γη, αλλά στον ουρανό. "Ουκ έχομεν ώδε μένουσαν πόλιν, αλλά την άνω επιζητούμεν", γράφει ο Απόστολος Παύλος.
Στο Ευαγγέλιο ο άνθρωπος παρομοιάζεται με κατοικία ή με ναό του Αγίου Πνεύματος.
Σύμφωνα με το ευαγγελικό κείμενο, το σώμα του ανθρώπου είναι η κατοικία δύο πνευμάτων, του πνεύματος του σώματος και του πνεύματος της ψυχής.

Κάτω τα ξερά σας από την κυρία! (η μικροπρεπής Άννα Διαμαντοπούλου στο μικροσκόπιο)

Αν σας θυμίζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου,
απλά είστε κακοηθέστατοι!

NETCOM: Η εταιρεία "φάντασμα". Απόρρητα πειράματα στην Ελλάδα

Θυμίζει θρίλερ, όπου "Κάτι το πολύ μεγάλο και απόλυτα μυστικό συμβαίνει δίπλα μας", αλλά κανείς δεν έχει αντιληφθεί τίποτα: Η υπόθεση της αμερικανικής εταιρείας Netcom Inc. η οποία επί 30 σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα με μία τεράστια –για τα ελληνικά δεδομένα– μονάδα κατασκευής υπερπροηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων στον χώρο της Άμυνας, αλλά κανείς δεν είχε ακούσει, ούτε έμαθε ποτέ τίποτα γι’αυτή μέχρι σήμερα.

Με ένα υπερμοντέρνο κτίριο στις τελευταίες της εγκαταστάσεις στο Κορωπί, η Netcom απασχολούσε περίπου 200 εργαζόμενους, κυρίως ερευνητές, αλλά και μηχανικούς στο τμήμα ανάπτυξης και εφαρμογής ηλεκτρονικών συστημάτων για αμυντικές εφαρμογές που ξεκινούσαν από τον χώρο των επικοινωνιών και φημολογείται ότι έφταναν μέχρι συστήματα υποκλοπών υψηλής τεχνολογίας και κατευθυνόμενα όπλα συχνοτήτων!

Ε. Στάη - Η δήλωση της χρονιάς: "Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι, εγώ άφησα τον σοφέρ μου"

Οι εξελίξεις στην οικονομία της χώρας τρέχουν και η Έλλη Στάη τις γνωρίζει καλά. Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης, με βάση αυτές τις εξελίξεις άλλαξε πολλά πράγματα στην ζωή της. «Το καταναλωτικό όν έφυγε από μέσα μου», δήλωσε στη real και συνέχισε: «Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί, εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι. Όχι μόνο επειδή μικραίνουν τα οικονομικά μεγέθη, αλλά επειδή πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να λειτουργείς αντίθετα με το σύνολο μιας κοινωνίας. Εγώ είμαι κοινωνικό ον και μ’ αρέσει να λειτουργώ μέσα στην κοινωνία.

Η SOFTEX έστω και αργά εκδικείται την... Αννούλα

Θυμάσαι Αννούλα μια Παρασκευή πριν μερικά χρόνια που ξεπούλησες τη SOFTEX και τους εργαζόμενους και τη Δευτέρα βρέθηκες Επίτροπος στην Ε.Ε;
Φυσικά θα έμαθες πια ήταν η κατάληξή της, οι αγοραστές επενδυτές έκλεισαν το εργοστάσιο στη Δράμα, που έδινε το χαρτί για τα σχολικά βιβλία, απέλυσαν το προσωπικα των 1200 εγαζομένων της Δράμας, έκλεισαν το εργοστάσιο και η Δράμα πήρε την "κάτω βόλτα" της ανεργίας, και από τότε δεν μπορεί να σηκώσει... κεφάλι.
Οι αγοραστές (;) της "Λεοντίου Συμβάσεως", δεν επένδυσαν ούτε ένα ευρώ, η εταιρεία υπολειτουργεί - μόνο στον βοτανικό - και η Ελλάδα δεν έχει πια καμιά χαρτοβιομηχανία.
Τώρα βγαίνεις και φωνάζεις ότι μίλησες γραπτά και προφορικά με τους αρμόδιους, λες και είσαι ένας υπαλληλάκος, αλλά αυτοί σε άδειασαν και ξέμεινες από χαρτί για τα σχολικά βιβλία.

Αδιαπραγμάτευτοι και... βαψομαλιάς

Το όραμα ενός ολόκληρου λαού να περπατά με περηφάνια και να τραβά το ζηλόφθωνο βλέμμα κάθε πολίτη της ταπεινής μας υφηλίου, έγινε πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο δάνειο τους πήραμε. Τα κορόιδα...

Δεν είναι "λογιστικό λάθος". Απάτη ήταν (και είναι).


Βαριέμαι να διαβάσω ολόκληρο το αρθράκι της Ναυτεμπορικής. Δεν χρειάζεται καν να καταλάβω τι διπλομέτρησαν και ποιά δικαιολογία δίνουν για να πούνε ότι τα βιοκαύσιμα είναι μάπα... Δυστυχώς, είναι.

Δήλωση επιφύλαξης κατά της έκτακτης εισφοράς - διαδώστε το!!!

Τώρα που θα πάμε να πληρώσουμε καλόν είναι να συνυποβάλλουμε την παρούσα δήλωση επιφύλαξης.
Δεν ξέρει κανείς τί γίνεται στο μέλλον αν η έκτακτη εισφορά κριθεί αντισυνταγματική

ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Επί της έκτακτης εφάπαξ εισφοράς άρθρο 29 Ν.3986/2011

Του............. ............................ κατοίκου……………με ΑΦΜ………….

ΠΡΟΣ Την Δ.Ο.Υ................

Για τη διεκδίκηση της επιστροφής της καταβληθείσας έκτακτης εισφοράς ποσού ευρώ