Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μετόχι Αγίου Νικολάου Πόρτο Λάγος

Δέκτης ανθρώπινου πόνου

Περίσσεψε ο πόνος και οι ανάγκες των ανθρώπων λόγω της οικονομικής κρίσης. Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν καταφύγιο στην εκκλησία. Άλλωστε πάντα στις δύσκολες στιγμές εκεί καταφεύγουμε. Με αφορμή την πανήγυρη της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παντάνασσας στο μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος ο «ΠτΘ» συζητά με τον μοναχό Νήφωνα, υπεύθυνο του μετοχίου.
Μια συζήτηση που ξεκινά με ιστορικά στοιχεία και φθάνει στο σήμερα. Στις δραστηριότητες της μονής και στον ανθρώπινο πόνο που βρίσκει καταφύγιο σε αυτήν. «Αγάπη εν αληθεία» λοιπόν και πατήρ Νήφων…

Μια ιστορία γεμάτη θεία παρουσία

Έτσι κυβερνάνε οι ηγέτες (Κώστα, Γιώργο, Αντώνη)

Μια παλιά ιστορία, που αξίζει να ξαναθυμηθούμε. Ο Ρωσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, πώς φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες.
Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους μισθούς των εργατών τους.
Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα.... (έχει τα λεφτά του Κόκκαλη, του Κοντομηνά και του Μπόμπολα μαζί επί 1.000!)

Ο Πούτιν διχως πολλές αποστροφές τους τόνισε πως η ημέρα εκείνη αποτελούσε την τελευταία προθεσμία πληρωμής των υποχρεώσεων των εταιριών προς τους εργαζόμενους. Εφ΄ όσον και το κράτος είχε ήδη εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις και είχε εξασφαλίσει την αγορά των προιόντων τους. Πετώντας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα στυλό στο τραπέζι που καθόταν ο πανίσχυτος ολιγάρχης ο Πούτιν "τον διέταξε" αμέσως να υπογράψει. Δείτε το στιγμιότυπο, είναι φοβερό. Διαφορετικά η κυβέρνηση, όπως τόνισε, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία.

Έλα μωρέ... Πώς κάνετε έτσι;

Έλα μωρέ... πώς κάνετε έτσι για ένα ψωροϊσόγειο στην Θεσσαλονίκη... . Πώς θα βοηθήσουμε άπορες κορασίδες;

Και μου είχε διαφύγει ότι ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στην Πράσινη Χορηγούμενη Απάτη.

Η Πράσινη Συμμορία είναι Οικογενειακή Υπόθεση και ο αρχιπλασιέ, τρέχει... 

Βουλευτής του Πασόκ ζητάει να μπεί τέλος στους Ναούς... Αλλά ψηφίζει να δοθουν 15 εκατ. ευρώ για τζαμί

Η Βουλευτής του Πασόκ και υπέρμαχος των προνομίων των Βουλευτών Σούλα Μερεντίτη μιλώντας σε τοπικό Ρ/Σ δήλωσε, θα παλέψω μέχρι τέλους (μέχρι τελευταίας ρανίδος τού αίματος μου εννοούσε) να μπει τέλος σε Ναούς με το ποσό των 300 ευρώ σε μοναστήρια, εκκλησιές, ξωκλήσια για εικονοστάσια δεν ανέφερε διότι η Πατρίδα πρέπει να μαζέψει λεφτά!!!

Πριν από 48ώρες όμως υπέγραψε φαρδιά πλατιά και υπερψήφισε την πρόταση νόμου που έφερε Παπακωσταντίνου να αναγερθεί Τζαμί και να το πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες με το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά απο αυτό καταλαβαίνω οτι εκτός απο επιστημονικούς συνεργάτες οι Βουλευτές χρειάζονται και ψυχίατρο γιατί σε όλους τους ναούς της Χώρας να βάλεις τέλος 15 εκατ. δεν μαζεύεις που να χτυπάς το απαυτό σου κάτω!

Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι.

Σήμερα σας έχουμε ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες.

Δεν θα πούμε πολλά.

Δείτε:

Τα πραξικοπήματα τελειώνουν με ισόβια & ενίοτε με εκτελέσεις...

Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε με δηλώσεις του στην Ουάσινγκτον, μετά τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ, ότι η χώρα μας "Θα συνεχίσει να μειώνει το δημοσιονομικό έλλειμμά της, όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος".

Κάποιος να του πει ότι δεν είναι θέμα πολιτικού κόστους, πλέον. Πολιτικό κόστος έχουν oι κυβερνήσεις στις δημοκρατίες και στα δημοκρατικά καθεστώτα.

Θα σημειώσουμε κάτι γενικό (δεν αφορά βέβαια την Ελλάδα, ούτε αφορά και τη νυν κυβέρνηση...).

Ο αδιάλειπτος πόλεμος

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Στον αδιάλειπτο πόλεμο μεταξύ του Εχθρού που απειλεί να καταστρέψει τη Δημιουργία και του Θεού, ο Εχθρός διαθέτει τις εξής δυνάμεις: Την αμαρτία, τον πλούτο, το κράτος, τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ κ.ά.

Ο Εχθρός του Θεού χρησιμοποιεί δίχως έλεος τις δυνάμεις που διαθέτει, ιδίως όταν τις στρέφει κατά της κορυφαίας δημιουργίας του Θεού, κατά του ανθρώπου. Υποβάλλει μέσα στις καταστροφικές δυνάμεις τον ενδόμυχο φόβο του υπερπληθυσμού που γεννά μίσος εναντίον των λαών, των εθνών και ολοκλήρου της ανθρωπότητας.

Ο Θεός διαθέτει τους Αγίους και τους Αγγέλους Του και κανείς δεν ξέρει, αν τις χρησιμοποιήσει ή αν δεν εφαρμόσει την πάγια τακτική Του, αντί να ασκήσει βία η οποία θα δημιουργήσει θύματα, γίνεται ο Ίδιος θύμα, σαν πατέρας προς τέκνα.

ΣΟΚ! Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός διστάζει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που είναι Πρόεδρος!

Για μια ακόμη φορά ο Παπανδρέου απέφυγε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ!

Αντί να εμφανισθεί ο ίδιος στη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (της οποίας είναι Πρόεδρος), που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη απέστειλε επιστολή με την οποία προφασίζεται τρεχάλες. Απίστευτο, ε;

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σχεδίαζα να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στη Νέα Υόρκη, για να προεδρεύσω στη συνάντησή μας. Επείγουσες υποχρεώσεις στην Ελλάδα και εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, δυστυχώς, με υποχρέωσαν να παραμείνω στην Αθήνα».

Ο πρωθυπουργός έχει να πατήσει στις ΗΠΑ από τη σύλληψη του Στρος Καν και πολλοί κάνουν πλεον ανοιχτά λόγο για φόβο του ΓΑΠ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ!