Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ἄσκησις καὶ ἡ μελέτη προλειαίνουν τὸ ἔδαφος τῆς ψυχῆς

O λόγος τοῦ Θεοῦ ὑπάρχει εἰς τὴν Γραφὴν καὶ εἰς τοὺς ἁγίους Πατέρας. Ὅταν μελετῶμεν τοιαῦτα βιβλία, καὶ μάλιστα, ἀσκητικῶν Πατέρων, ὅταν εἴμεθα εἰς τὴν ἐργασίαν μας προσεκτικοί, ὅταν κοπιάζωμεν εἰς τὴν ζωὴν μὴ σπαταλῶντες τὰς δυνάμεις μας, ἀλλὰ δίδοντες αὐτὰ εἰς τὸ καθημερινόν μας καθῆκον, ὅταν οὕτω πὼς ἡ ζωὴ ἡμῶν εἶναι μία ἄσκησις καθημερινή, τότε αὐτὴ ἡ ἄσκησις καὶ ἡ μελέτη προλειαίνουν τὸ ἔδαφος τῆς ψυχῆς, ὥστε νὰ καθίσταται ἱκανὴ νὰ ἀναβαίνῃ πρὸς τὰ ἄνω.

Αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης

ΜΜΕ & "δημοσιογράφοι" Υπηρεσίας: Το Πρόγραμμα της Εβδομάδας...

Και στις εκλογές λέμε ΟΧΙ στους ΝΑΙ-νέκους, τους υποκριτές και τους ξεφτίλες που κρύβονται και δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας!

Όπως όλα δείχνουν, οι πρόωρες Εκλογές είναι θέμα χρόνου: Δεν πρόκειται ν' αντέξει ο Τζέφρυ με 151 Βουλευτές, ενώ οι δύο που ανεξαρτητοποιήθηκαν (Αποστολάκη - Καιλή) είναι της ομάδας Βενιζέλου, που φυσικά επιζητεί Εκλογές για να ηγηθεί της επόμενης μέρας στο Πασοκ.

Νομίζουν τα αρχιλαμόγια της Βουλής, πως οι Εκλογές θα ξεπλύνουν την ελεεινή και ΔΩΣΙΛΟΓΗ στάση τους σχετικά με το Δημοψήφισμα: ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

Καταρχήν, θεωρούμε βάναυση προσβολή στον ελληνικό λαό την ανίερη συμμαχία όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, μνημονιακών και "αντιμνημονιακών" ΚΑΤΑ του δημοψηφίσματος!
Μας λένε όλοι οι παραπάνω, πως ο Έλληνας ΔΕΝ είναι άξιος για να κρίνει μόνος του την τύχη της χώρας!

Το δημοψήφισμα του ΓΑΠ: Αυτοματισμός της κατάρρευσης ή εκτέλεση «εντολής»;

Η καταρρέουσα κυβέρνηση αιφνιδίασε τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό με το Δημοψήφισμα που εξήγγειλε, για τη νέα δανειακή σύμβαση, ο πρωθυπουργός- ανδρείκελο…
Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος ψελλίζει αμήχανα…
Όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις γνωρίζουν άριστα ότι ένα τέτοιο Δημοψήφισμα δεν θα σπείρει απλώς άγριες πολιτικές θύελλες, αλλά θα σημάνει και την τελειωτική και παταγώδη ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του καθεστώτος.
Είναι σίγουρο, και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ, ότι ο ελληνικός λαός, θα πει ΟΧΙ στην κατοχική δανειακή Σύμβαση, όποιο δόλιο τέχνασμα και αν εφευρεθεί…
Ένα τέτοιο ΟΧΙ πετάει την Ελλάδα έξω από την ΕΕ, εκβιάζει και εξαναγκάζει τα καθεστωτικά κόμματα να «αγωνιστούν» για το ΝΑΙ στη δανειακή Σύμβαση, δηλαδή τα «ξεβρακώνει» κυριολεκτικά και προκαλεί ανεξέλεγκτο χάος: Οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό…

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Το κίνημα Occupy Wall Street σηματοδοτεί μια αναδυόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Από: The Vigilant Citizen / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Καθώς το κίνημα Occupy Wall Street (OWS) συνεχίζει, κάποια απίθανα πρόσωπα φαίνεται να υποστηρίζουν το κίνημα και μερικά ακόμα πιο απίθανα σενάρια παρουσιάζονται ως "λύσεις". Ενώ οι περισσότεροι διαδηλωτές ζητούν την επιστροφή στην δημοκρατία της βάσης και τη παύση της παράνομης εξουσίας των διεθνών τραπεζών, υπάρχουν φιγούρες που εργάζονται για το ακριβώς αντίθετο - μια μεγάλη, χοντρή, σοσιαλιστική παγκόσμια κυβέρνηση - να υποστηρίζουν το κίνημα. Ο George Soros και ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δύο από τις πιο ένθερμες ελίτ προσωπικότητες στον κόσμο που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση, πράγματι εργάζονται για χρόνια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Το Σύνταγμα δεν προβλέπει δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά...


Διαβάστε τι προβλέπει το 'Αρθρο 44: (Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα) του Συντάγματος για τα δημοψηφίσματα: