Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Εχθρός έπεσε στην παγίδα που έστησε ο ίδιος!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν"!

Ο ΚΥΡΙΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να δουλεύει σε δύο κυρίους. Η διοίκηση της Εκκλησίας ή με την εξουσία θα είναι ή με το λαό του Θεού. Ποια άλλα μέτρα περιμένει να λάβει εναντίον της Πίστεως η εξουσία, για να συνειδητοποιήσει τον διωγμό; Το Κακό δρα πλέον απροκάλυπτα.

Η δίωξη του Γέροντος Εφραίμ δεν εξέπληξε καθόλου τους πιστούς. Δεν τους έθλιψε. Μάλλον τους χαροποίησε. Ο ελληνικός λαός που νιώθει στο πετσί του την καταπίεση και τη θλίψη περιμένει την Εκκλησία να γίνει ο σύμμαχός του στον πόλεμο που δέχεται από την εξουσία. Είναι η μόνη συνεκτική του δύναμη. Η Εκκλησία θα ενώσει το λαό.

Ο καλόγηρος στη φυλακή. Τώρα είμαστε πλέον ασφαλείς…

Σύμφωνα με την επιστήμη του ποινικού δικαίου, η ποινή που επιβάλλεται σε έναν ένοχο τέλεσης αξιόποινης πράξης, έχει τρεις στόχους:

1) Την ανταπόδοση του κακού, δηλαδή την εκδίκηση της κοινωνίας για το κακό που έκανε ο δράστης. Καθώς επίσης (μέσω της εκδίκησης) και την ελάφρυνση του πόνου εκείνου ή εκείνων εκ των φορέων του εννόμου αγαθού που προσέβαλε ο δράστης,

2) Τον κοινωνικό παραδειγματισμό. Δηλαδή τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της ποινής, ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον άλλες τέτοιες πράξεις, από υποψήφιους δράστες και

Ο «Λόγος» και το «Δίκαιο» της μοχθηρής παρασιτίας των ανδρεικέλων

Η ικανότητα αντίστασης του νευρικού συστήματος του ανθρώπου έχει τα όριά της…
Όταν ακούς τη λιγδιασμένη «καραμούζα» της υστερικής αχρειότητας του πασοκικού παρασιτισμού, τον Πεταλωτή, να χαρακτηρίζει, με στραταρχική αυθάδεια, «ακροδεξιές» τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού κατά της διατεταγμένης «επιχείρησης» (ορατής και δια γυμνού οφθαλμού) προφυλάκισης του μοναχού Εφραίμ, τότε πράγματι φτάνεις στα όριά σου…
Αν είναι δυνατόν ο Πεταλωτής, ο «άκαπνος» και ανύπαρκτος ιστορικά και πολιτικά από κάθε αγωνιστική κίνηση της ελληνικής κοινωνίας, ο οποίος έκανε γνωστή την αχρωμία του και τη μηδαμινότητά του σαν άθλιος λακές και «ντελάλης» μιας κυβέρνησης ανδρεικέλων, ΝΑ παραδίδει πολιτικά μαθήματα στον ελληνικό λαό και να ορίζει, με αφοριστικές ταμπέλες, τον πολιτικό χαρακτήρα των αντιδράσεών του.

Λεφτά για τα πολιτικά κόμματα υπάρχουν

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά ας μην το προσπεράσουμε εντελώς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, την τελευταία δεκαετία, το πολιτικό μας σύστημα (κόμματα και Βουλή) στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους 3 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Μόνο για τις επιχορηγήσεις των ελληνικών κομμάτων, ο κάθε Ελληνας πολίτης πληρώνει 10 ευρώ την ίδια στιγμή που ο πολίτης της Γερμανίας πληρώνει για τα κόμματά του μόλις 80 λεπτά, και στην Γαλλία 1,17 ευρώ!

Ρωσία και Ισραήλ ζητούν άμεση έναρξη γεωτρήσεων νότια της Κρήτης!

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, «Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο».

«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.