Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κάτω τα ξερά σας από τα ασφαλιστικά ταμεία. Προβόπουλε - τραπεζίτες δεν θα ξεχάσουμε.

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Το σύστημα θέλει να κουρεψει τις συντάξεις στο ελαχιστο!

Ο ΠΑΤΟΣ του ύψους της Σύνταξης έχει βρεθεί.. Τον γνωρίζουν.

Οι ΜΙΣΘΟΙ επίσης θα πάνε στον ΠΑΤΟ.. το γνωρίζουν και αυτό.

ΜΙΣΘΟΙ + ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ μέσα στο 2012.

Τι σημαίνει αυτό ?? Για βάλτε το να δουλέψει λίγο...

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ + ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ “ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ” ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ… δλδ θα την πέσουν στην ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ… και θα την ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ενώ θα ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ χωρίς ΡΙΣΚΟ !

Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες ΣΗΜΑΙΝΕΙ…. έσοδα σε αυτές, αγορές Ομολόγων από αυτές και άλλων “εργαλειων” απόδοσης.. διότι χωρίς ΑΠΟΔΟΣΗ του πορτοφολιού τους, απλά ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα συμφωνημένα στους πελάτες τους.

Επένδυση Ασφαλιστικής Εταιρίας σημαίνει ΡΙΣΚΟ.. όπως κάθε επένδυση. δλδ στέλνουν ΜΙΣΘΩΤΟ+ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ σε μια ΦΟΥΣΚΑ για την οποία δε θα έχουν καμία ΕΥΘΥΝΗ όταν ΣΚΑΣΕΙ. Θα χαθούν τα λεφτά του κόσμου, οι ιδιοκτήτες των Ασφαλιστικών θα έχουν κάνει ΠΑΡΤΥ,, και εφόσον ΣΚΑΣΟΥΝ θα τους ΣΩΣΟΥΝ όπως τος Τράπεζες.. στο καπάκι, ειδικά ΟΣΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

Η Νεα Δικτατορια του ΚΑΔΡΟΥ θα φερει ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ μονο που αυτη τη φορα η ΤΡΥΠΑ θα ανοιξει στις ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιριες !

Θα σκασουν και Γερμανικες Ασφλιστικες κλπ κλπ…. Εχουμε αυτες των Τραπεζων κλπ κλπ Εχουμε και τις “ιδιωτικες”… Θα σκασουν και ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ τυπου Χρηματιστηριου κλπ κλπ
ΠΟΙΟΙ θα ειναι ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ??… ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!! του Λαου ?? (οχι μονο τα λεφτα του)

Oλοι στην Ιδιωτικη Ασφαλιση και σε Ιδιωτικα Παρεχομενο Συστημα Υγειας… ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ.-

Ετσι, θα σου πουν,… κοβω εξοδα φαρμακων, κοβω φκελακια, ΙΚΑ μικα συκα, κοβω ουρες… “ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΜΑΙ” και ριχνω και τα εξοδα…!

Τα λεω παντα νωρις…. να εχουν ΟΛΑ τα ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ το νου τους.

Π₪₪₪₪Π

olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου