Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μήπως θα πρέπει να εκδοθούν εντάλματα απαγόρευσης εξόδου από την χώρα;

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αν μη τι άλλο εκρηκτική και θυμίζει καζάνι λίγο πριν αυτό να εκραγεί. Όλοι πλέον πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η κυβέρνηση του τραπεζοϋπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου και να δρομολογηθούν εξελίξεις οι οποίες θα ρίξουν άπλετο φως στα όσα εσκεμμένα συνέβησαν και οδήγησαν στον διεθνή εξευτελισμό μία ιστορικά υπερήφανη χώρα και τον λαό της.

Είναι χαρακτηριστικό το κλίμα, όμως, που υπάρχει εκτός Ελλάδας, αφού η χώρα μας έχει γίνει το επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος. Στην ιστοσελίδα του Alex Jones Prison Planet και σε σχετικό άρθρο που αφορά την «λευκή απεργία» των Ελλήνων αστυνομικών, είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια των αναγνωστών:

"Τι περιμένει η ελληνική αστυνομία για να ρίξει τις ασπίδες της και ν' ακολουθήσει τον ελληνικό λαό στο ντου του μέσα στη "Βαστίλλη"; Καιρός να πάρετε πίσω τη χώρα σας".
"Συλλάβετε τον Τόμσεν και βάλτε του την εγγύηση στα 300 δισ. ευρώ".
"Δεν το βλέπω να συνεδριάζει η Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα φέτος".
"Κανονικά θα πρέπει να αρχίσουν να εκδίδουν διεθνή εντάλματα σύλληψης για τους τραπεζομαφιόζους που σαμποτάρουν τόσες οικονομίες σε βαθμό δωσιλογισμού, αλλά και για τους "πολιτικούς" που τους βοήθησαν να το πετύχουν".

Οι επόμενες ημέρες πρόκειται να είναι αποκαλυπτικές σχετικά με το βραχυπρόθεσμο αύριο της Ελλάδας. Εκτός απροόπτου η κυβέρνηση της τρόικας θα επιχειρήσει να υπερασπισθεί με κάθε μέσο τα συμφέροντα των τραπεζιτών και της Γερμανίδας καγκελαρίου. Ενδέχεται να στηθούν συγκρούσεις πολιτών με αστυνομικές ομάδες, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει από την Γερμανία για να στηρίξουν την αντισυνταγματική κυβέρνηση. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχει τραυματισθεί ανεπανόρθωτα το κύρος ολόκληρης της Ευρώπης, η οποία φαίνεται πως άγεται και φέρεται από τις διαθέσεις και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της κυρίας Μέρκελ και του –προφανώς μισάνθρωπου- υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε.

Οι επόμενες ημέρες και νύχτες θα φωτίσουν ή θα συσκοτίσουν την Δημοκρατία; Θα κατορθώσουν ένα δυνατό χτύπημα στην ελευθερία, στον τόπο που αυτή γεννήθηκε ή θα κατατροπωθούν εκείνες οι δυνάμεις που έχουν βάλει στόχο τα κράτη της νοτίου Ευρώπης; Αν και δεν θέλουμε να κάνουμε τους προφήτες κι επειδή το «θηρίο» είναι πληγωμένο και αντιμετωπίζει τον αφανισμό του, πιστεύουμε πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με έναρξη την αυριανή ημέρα 11/2/2012, μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, η Ελλάδα θα γίνει μία αρένα επίδειξης ισχύος της Νέας Τάξης και θα ζήσουμε σκηνές πόνου, εξαθλίωσης και τρόμου, που δεν αξίζουν στους πολίτες αυτής της χώρας, όπως και σε καμίας άλλης χώρας. Στο θέατρο του παραλόγου, η Ελλάδα τοποθετείται στην κεντρική σκηνή, για να δώσει έναν αγώνα στον οποίο καλείται να κατατροπώσει τους Τιτάνες και να απλώσει τα φώτα του αγωνιστικού της πνεύματος στους λαούς όλου του κόσμου. Και σε αυτόν τον αγώνα, πολλοί θα βρεθούν πρόθυμοι να της καταφέρουν χτυπήματα κάτω από τη μέση…

Οι πολιτικοί του παρόντος και του παρελθόντος χρόνου, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως επίκειται μία μάχη, από την οποία επιθυμούν να απεγκλωβιστούν έστω και την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούν σε κάποιο κελί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ο πανικός τους, εξάλλου, κατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι ενδεικτικός του τρόμου που βιώνουν, αφού μετείχαν άμεσα ή έμμεσα στην ισοπέδωση της χώρας. Είναι πιθανόν αρκετοί από αυτούς να επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν. Οι πρώτες φυγόκεντρες τάσεις έχουν ήδη γίνει εμφανείς, με τις παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών, που επιθυμούν να διασωθούν ηθικά και να αποκτήσουν κάποιο άλλοθι της τελευταίας στιγμής.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, η Ελληνική Δικαιοσύνη, ίσως θα έπρεπε να λειτουργήσει με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και να εκδώσει εντάλματα απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, σε ένα αρκετά μεγάλο πλήθος πολιτικών προσώπων. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι νομικά εφικτό, αλλά εάν υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα να υλοποιηθεί, ο χρόνος είναι ιδανικός και το όφελος τεράστιο, αφού με ένα «απαγορευτικό απόπλου» δεν είναι και λίγοι εκείνοι που θα αρχίσουν να «μιλάνε» για να αποποιηθούν ευθύνες…

Εξάλλου, είναι γεγονός, πως η χώρα δεν θα ηρεμήσει, εάν δεν εφαρμοσθούν ποινικές βαρύτετες ευθύνες σε όλους εκείνους που κατόρθωσαν όχι μόνο να κλέψουν, αλλά και να γίνουν και να εμφανίζονται σήμερα ως υπερασπιστές της τιμιότητας...! Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει ηρεμία αν δεν οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή, η οποία από ένα σημείο και μετά θα μοιάζει παράδεισος για τους υπεύθυνους αυτής της καταστροφής...

Κωνσταντίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου