Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Να παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, πριν να είναι αργά.

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Εάν πραγματικά θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων «ιδού η Ρόδος». Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να σταματήσουν τον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο που έχει επιλέξει το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα αμέσως από τη Βουλή, πριν ακόμα το πολιτικό κατεστημένο υπογράψει και ψηφίσει PSI και νέα δανειακή σύμβαση, που θα στείλουν τον εργαζόμενο ελληνικό λαό στον Μεσαίωνα της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος εάν βουλευτική έδρα κενωθεί το τελευταίο έτος πριν λήξει η βουλευτική περίοδος, δηλαδή αν κενωθεί μετά τις 4-10-2012, τότε δεν αναπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, εφόσον οι κενωθείσες έδρες δεν ξεπερνούν τις 60. Επομένως, από τώρα και μέχρι τις 4-10-2012, ακόμα και μια έδρα να κενωθεί είναι υποχρεωτικό από το Σύνταγμα να γίνει αναπληρωματική εκλογή, διαφορετικά δεν θα υπάρχει νόμιμη σύνθεση του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αν λοιπόν παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι μάχονται για να προασπίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, τότε αυτόματα δεν μπορεί να προχωρήσει καμία διαδικασία στη Βουλή, αν δεν γίνουν οι αναπληρωματικές εκλογές για τις κενωθείσες έδρες. Αυτό φυσικά θα βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος την τρόϊκα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ουσιαστικά θα αναγκάσει το τελευταίο να πάει σε γενικές βουλευτικές εκλογές.

Ναι υπάρχει ενδεχόμενο, με την ενέργεια αυτή, να χρεοκοπήσουμε και επίσημα. Ναι υπάρχει ενδεχόμενο να βγούμε πιο γρήγορα από το ευρώ.
Όμως αυτά άραγε δεν ευαγγελίζονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ; τα οποία και εμείς προσυπογράφουμε για να μην νομιστεί ότι κάνουμε προβοκάτσια.

Θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να σταθούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα ή θέλουν να στηρίξουν το πολιτικό σύστημα;
Ιδού λοιπόν το ερώτημα που τώρα πλέον θα απαντηθεί, μια για πάντα....

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/02/blog-post_5057.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου