Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Baron Münchausen Oettinger

Οι στοιχειώδεις νόμοι της φυσικής δεν έχουν αλλάξει. Η αριθμητική που αφορά τους κοινούς θνητούς δεν έχει αλλάξει. Τα υπεραγώγιμα καλώδια δεν είναι τσάμπα να τα βάλεις για 4-5 ώρες την ημέρα, και 250 μέρες τον χρόνο. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για 5-10 πυρηνικά των 1.600 MW στην ...Θράκη να εξάγουν ρεύμα στην Γερμανία. Δεν έχει νόημα να πουλάμε εμείς φ/β σε Βούλγαρους και αυτοί σε Ρουμάνους κλπ κλπ μέχρι την Γερμανία.

Το φ/β ρεύμα είναι 8 φορές πιο ακριβό από το κανονικό, είτε έχει Ελληνική ηλιοφάνεια, είτε Γερμανική, είτε Τούρκικη. Το φ/β (και το αιολικό) ρεύμα ήταν, είναι, και θα είναι, ασήμαντα, σε αυτή την ζωή, στην άλλη δεν ξέρω.

Εκτός λοιπόν εάν έχουν σκοπό να βάλουν 16.000 πυρηνικά MW στην Θράκη, και άλλα 48.000 στην Τουρκία, τα περί παραγωγής ρεύματος για την Ευρώπη είναι ένα παραμύθι, και ο Έττινγκερ χυδαίος και θρασύς παραμυθάς, αλλά φορτικός πλασιέ --τσιμπούρι! Δεν τους νοιάζει να "πουλάμε ρεύμα". Να ξεφορτωθούν απούλητα φωτοβολταϊκά θέλουν (στην παλιά τιμή, με τις τιμές να πέφτουν ραγδαία).

Κάτι τέτοια καθίκια με κάνουν τόσο φιλοευρωπαίο και φιλογερμανό που χάνω τον ύπνο μου.

Όσο για κάτι δικούς μας, κάτι ΙΕΝΕ κλπ που ανακάλυψαν ότι ξαφνικά δεν θέλουν το Πρότζεκτ Χέλιος... Δεν το θέλουν γιατί θα μηδενίσει τις ελληνικές αρπαχτές με τις ΑΠΕ... Για αυτό βγήκαν κάτι όψιμοι και νιαουρίζουν. Απάτη και η μία, απάτη και η άλλη. Χονδροειδή ψέματα οι ΑΠΕτζήδες, χονδροειδή ψέματα και ο Μυνγχάουζεν. Θα τσακωθούν οι ψεύτες με τους ψεύτες...

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/03/baron-munchausen-oettinger.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου