Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Τώρα που πέθανε η αγορά δικαιωμάτων άνθρακα, και οι παγετώνες μεγαλώνουν, οι «Ευρωπαίοι» μαγειρεύουν

Τα δικαιώματα άνθρακα είναι φόρος, που όταν το ψάξετε τιμωρεί τους Νότιους «Ευρωπαίους» υπέρ των Βορείων. Γερμανική πατέντα που εξυπηρετεί και τους Σκανδιναβούς, και τους πυρηνικούς Γάλλους. Πατέντα που εκμεταλλεύονται και οι πάντα λιγούρηδες Δανοί να χώσουν αιολικά. Χωρίς την απειλή φόρου άνθρακα, τα δικαιώματα αξίζουν "μηδέν", "zero", "0".

Η δικαιολογία για αυτό το μασκαραλίκι είναι δήθεν η προστασία του κλίματος που υπερθερμαίνεται, και με πολλές Γερμανικές εξαγωγές θα δροσιστεί. Μόνο που κατά σύμπτωση κάνει κρύο από το 1995 και μετά, και αντίθετα από τις αρλούμπες του Σκάϊ και τις βλακείες του Παπακωνσταντίνου, της Μπιρμπίλη, και των πρακτόρων της Γρηνπής και της WWF, κάθε εβδομάδα βγαίνει και νέα επιβεβαίωση, ότι για άσχετους με εμάς λόγους, ο Πλανήτης κρυώνει. Μετά την Ανταρκτική, τώρα τα Ιμαλάϊα (εδώ και εδώ). Εκτός εάν κρυώνει από τα πολλά αιολικά που θα μπουν στην Κρήτη... Όταν λέμε απάτη, εννοούμε απάτη!

Για την εξέλιξη των δικαιωμάτων άνθρακα στις ΗΠΑ και την "Ευρώπη" και τους ντόπιους πλασιέ της απάτης, έγραψα εδώ, δείτε παρακαλώ τα δύο τελευταία γραφήματα). Με τα Ευρωπαϊκά δικαιώματα στα €6-€7, και η Ευρωπαϊκή αγορά δικαιωμάτων δείχνει πεθαμένη. Οι "Ευρωπαίοι" που βασικά μισούν τις αγορές (σαν καλοί Κεντρικοί Σχεδιαστές) θέλουν τώρα να μειώσουν τα δικαιώματα που κυκλοφορούν, για να ανεβάσουν την τιμή, εξαιρώντας μερικές (δικές τους ή ελεγχόμενες) βιομηχανίες, ξεχνώντας ότι αγορά χωρίς όγκο, δεν είναι αγορά. "Ευρωπαίοι" είναι αυτοί, επίδοξοι Masters of the Universe.

Για αυτό και μόνο για αυτό φτάνει και περισσεύει για να φωνάζω "έξω από το βρωμομάγαζο που λέγεται "Ευρώπη", τώρα"!

Η φωτό της "επιτρόπου" από εδώ. Ευχαριστώ ThW για τα λινκς για τα Ιμαλάϊα...


archaeopteryxgr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου